Saturday, September 12, 2009

amethystchemiz berganding bahu



The owner of this blog

Effy Syazwani & Adina Shamiza


10 september 2009

malam penuh dengan kebosanan yang teramat2 lah sangatnyer...
ok...cepat2 bt keputusan nak bt apa...??????
call ija....

effy : ija bosan dowh...nak bt apa ni?
ija : ko bt bodo sudah la...hehehe
effy : haih.dah x ada bnda nak wat la..online suda..sampai dah naik bosan dah ni.

klik!!(lampu idea menyala)

effy : ija,jom wat blog nak x?
ija : ha??(terkejut punya cara).urm..wait a second...urm..k gak tu kan.
masalahnyer ko pandai ker..kan buta it.
effy : bego.kau..teruk sangat ker...urm..so rasanya nama apa sesuai?
ija : ha..ni..JAFI,FIJA?
effy : ha?pekejadahnyer nama tu...buruk bebenar..hahaha
ija : kau ni..tu mix nama kiter la..ija +effy jafi la x pon effy+ija jadila fija.hahaha
effy : physco la kau ni...ala..x mau la cam pelik jer..
ija : urm..jap2....ha!!catal chemist nak x?
effy : chemist tu k..tp catal tu x minat la ija.
ija : just chemist?ala...x tau la.kau x ada idea?
effy : amethystchemist ok x?suka la nama tu.
ija : urm.sukatila..k gak.per maksudnyer tu?
effy : ala..amethyst tu berlian purple..chemist kan kau tau..
ija : urm..k gak tu..haha..so,muktamad??
effy : yer muktamad.x leh tukar dah.
ija : ok...hahaha...bye2!

Urm..Dari situlah amethystchemist wujud.haha.
sebenarnya amethyst tu nama kelab belajar sama untuk group aku..(KBS)
siapa yg sek kat teknik kl tau la..sebb sume claz ada stdy group diaorang sendiri.
macam group aku ada izdi,huda n nadrah..
tapi masing2 dah lost cntact kecuali nadrah..
yelah..masing2 dah sambung belajar..nak jmpa pun susah sekarang.
bila orang tu ada.orang tu pulak tak ada.
eh...dah lari topik ni..hahaha.

*******************************************************************************
sebenarnya baru balik kelas statistik ni.dari pukul 9 tadi sampai lah 12.
ni kelas ganti untuk raya nanti.
yela..bak kata PM Shukri kalau nak bt kelas khamis nanti pelajar2nyer dah tak bersemangat..
fikiran dah di rumah..hahaha..memekirkan persiapan yang nak dbuat..
next week kan raya.msti masing2 nak tolong parents bt kuih ker...pasang langsir baru..
bt ketupat ker...(amboi,awal betul ni,nanti raya dah basi.)hahaha..
lagipun masing2 nak berbuka kat rumah dengan parents kan..termasuklah aku..
bila diimbau balik time first day puasa......
urm....menyedihkan...
waktu tu x ramai yang balik u lagi...
gerai pun dua tiga jer kot...
ni petang pukul 5 dah bersemangat ajak roomate pergi admin
konon2 nak berbelanja dengan banyak lah...
last2........huh....berbuka dengan murtabak n air jer..sian:(



Kami orang baru..So,masih bodoh lagi..eh bukan bodoh lah..
tak baik kata camtu(bukan saya cakap,umi kata)
yelah.x habis explore lagi..haha..
Sekarang dah pandai sikit2...hehehe













No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails