Friday, September 18, 2009

penantian bas" cepat ekspres"

4 ur information..ktorang keluar dari bilik td pukul 2.30 kot..yela..konon 2 nyer lah nanti bas tertinggal..so..lisa awal2 pagi dah jerit suruh ktorang siap..yg aku n ziqa membuta lagi..lagipun semalam tidur lambat kot sebab tengok final destination 4...dah habis cter tu lisa lak nak tengok 200 pounds..aku pun join jer la..padahal dah banyak kali tengok..bila ktorang lagi berselubung dia lagilah..ada ker patut pergi tutup kipas,bukak langsir..lpastu menjerit kuat2..macam nenek lampir pun ada..haih..terbantut nak sambung tidur..so,bangunlah..


dah siap2 mandi online sekejap...bila pukul 1 lebih lisa dah suruh kitaorang siap..
berkobar2 betul dia tu..ktorang pun yer jer lah kan..sampai kat admin b4 kul 3 ..bas ni memang special edition punya sebab masuk uitm...x yah susah2 pergi naik bas kuning pergi terminal..tunggu punya tunggu bas x datang2..masing2 dah pandang lisa..:)
untuk tidak membosankan diri aku ajak lah diorang bergambar..ok...ni lah antara gambar2 x betul mereka..not me ok!!




ni sewaktu diorang melakonkan watak cinta tiga segi..
zqa: hk, percayalah..hanya kau bertakhta di hati..sy merayu padamu..percayalah kataku.
hk: lepaskan tanganku sekarang!!aku tidak mahu ada apa2 hubungan lagi dengan kau!!
lisa: hehehe..im happy now..see my face..smile..




lepas bergaduh...kami berbaik semula..



inilah haziqah dan farahin(hk)..



berjam2 menunggu disini...sampaikan hujan turun..tengok..korang percaya x beg tu semua kepunyaan ziqa...ktorang nyer beg sebelah kanan..balik seminggu jer kot..begnyer melambak..tp kan...korang tau..beg dia paling besar tu kan(beg roda) penuh dengan buku.gila rajin kawan ku ni
DL sem ni...Amin...



akhirnya..gambarku muncul juga...x per..family first then friend second..
u happy im also happy (macam pernah dengar ayat ni) lisa,zqa..diam!!hahaha..




uitm dihatiku...inilah kampusku..hidup JOHOR+KUALA LUMPUR!!!



siapa lah punya 3310 (red one) tu...cantik sungguh..lain dr yg lain..
kpd tuan punya hp tu anda sangat bertuah..mana tau satu hari hp tu
jd barang berharga satu hari nanti..ya satu hari nanti...



yg tengah tu muka tension jer...plastik betul senyuman lg dua orang tu...
padahal tgh marah bas x sampai2 lagi..



akhirnya...akhirnya...akhirnya...
kami menadah tangan tanda bersyukur..sampai juga..
ada ker pukul 4.45 baru sampai..jenuh menunggu..
kami serentak berkata"CEPAT KER"
hahaha...x sesuai nama tu...cepat ekspres...cepat ekspres..

p/s : esok pagi dah berangkat ke kampung halaman..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails