Saturday, September 12, 2009

perkara yg dlakukan sebelum ke bazar

benda yang sering dilakukan sekiranya tak boleh tido akibat kepanasan yang teramat.Kipas dah pasang yang paling kuat pun macam satu jer..slow motion dia berpusing...berbahang bilik ni kalau nak tidur..berpeluh2 hinggakan basah baju..apa lagi...kami berempat melakukan aktiviti harian minggu.

* haziqah seperti biasa selepas puas tido pagi tadi kerjanya atas katil bergayut,dengar mp3 dhandphonenya.padanlah pekak menjadi2..agaknye la kan...
kalau hp tu ley cakap msti dia cakap woi!!aku penatla..rehatkan aku!!hahaha.

*
nina huh...apa lagi kalau bukan online..maisepes maisepes maisepes!!(myspace)
pastu td tgk cter spontan .macam orang gila gelak sorang2..psysco tol..sampaikan
kami bertiga lari ke bilik kawan sebb macam kun****nak dia gelak.

* ila...oh ni lagi sorang...ila...ila....huh...movie jer kerejenyer di hujung minggu ni...
kalau x tengok movie x sah hidup..lepastu lg satu karier yg dia x boleh dtinggalkan g
kacau orang bt kjer..(yg last tu sy tipu.)hehehe


kami berempat memang tidak menyentuh buku walaupun kulit buku itu kerana hujung minggu enjoy time!!
malam2 sikit baru baca..
rileks dulu...exam after raya..
hari ni pelik sebb adik lis x datang bilik..huh..selalunyer dia datang..
adik lis??ini adalah rahsia kami..hahaha



saya??saya??macam biasa lah...



1.online facebook..bosan jugak sebenarnya..tp dah x tau bt apa..layan jer la..






2. membaca harian metro.penting ni..nanti jd buta pengetahuan..sebenarnya baca gosip jer..haha







3.bace novel..lagi2 andai itu takdirnya...seriuz best...bukan yg pink colour tu...janji sy x minum.






4. ni gambar sebelum....tersusun cantik di dalam gelas....selepas 3 minit..








4.Shuyishu(mari mengira)dengan cara inilah kami meningkatkan pengetahuan no matematik...senang bagi nina kerana subjeknya banyak mgunakan kakkulator..star ni banyak berjasa..nina hanya mgunakan star untuk mgira..clclator baginya x dperlukan..menyala malam2.kami berempat selalu dinner gna star ni tnpa menggunakan lampu...apa kes gna lampu...kuno la..orang sekarang gna glow in the dark.







5.lihat..sy x boleh tidur...katil ni x berusik sejak pagi...sy mencadangkan agar dsetiap bilik ada kipas masing2.di setiap katil masing2..eh jap...x boleh sebb nanti kne kepala..putus nanti..x pasal2 berhantu bilik ni...ok...cadangan ditarik semula..






dan yang terakhir sekali...berbual dengan rakan saya...dia sangat baik..cuma bisu...kesian..sejak dilahirkan jd bisu..kami mgunakan bahasa isyarat saja...selain bisu telinganya sudah putus akibat tertarik leh wayar..








No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails