Tuesday, September 15, 2009

Rindu kat korang



inilah rumet sy sekarang...yg paling hyper kat bilik budak yang tudung pink...
ish3...memang bermasalah...bila malam menjelma pnyakit hyper dia datang
dan yg paling bertatasusila mstilah tudung hitam tu...:)


ok...yg paling penting...family first...bonda & ayahanda tunggu kepulangan adinda lusa



inilah nadrah...rakan sekelas yg duduk sebelah saya.
nad...ingat lg x kenangan kita bersama...
biri2...hidung...muffin...biskut.. (paper aku hilang -ko kne marah),g klinik ngan ecah tu..
dan dktr mntak sample #### ecah...ok..tutup cerita



ni rakan2 pengangkap masa kat teknik...gmbar x jelas la...


buat lisa,maz,ziqa bukan kamu smua yg ku rindui...tu tgh2 tu....
sis mizan..senior sy wktu kat nilam...dia dah grad dah pun..


kawan2 dr larkin...skema tol budak yg berdiri tudung hitam tu..
cuba teka siapa??muka nak suci jer awal2 dulu


sakinah...ok..sy x lupakan anda...yg belakang tu hambali...
macamana lak boleh tersesat pun tau lah..suka interframe



sis nawar (kakak katil wktu kat dorm anggerik)..
senior2 anggerik yg lain jgn terasa..gmbar korang x ada..sebb tu x masuk



eija,tasha,ros,keyna n faten (black one tu wanted)
ah....rndulah....lg2 yg wanted tu



ok..ija jangan nak perasan..secubit kuman pun x rndu kat kau...
umi,rndu sangat kat umi..nanti ada masa effy pegi sek..


ni lah atiqah...kawan sejak sek agama..
(maaf..dia sudah berpunya)


hehehe...amni n syafiqah...
ktorang kawan dah lama dah...sejak baby dulu dah berkenalan
nanti ada masa kter kuar sama2 lg tau..

p/s : ok...gambar ni x ikut turutan pun...jd jangan lah gaduh2..:)
bagi kawan2 tknik yg gmbar x ada kat dalam ni *especially fana,budak2 tanjung n dahlia*
bukan dilupai..tapi korang nyer gmbar x ada la..



No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails