Monday, September 14, 2009

ticket

horey :)

tiket suda datang..important ni!! (sebb tiket raya dah banyak habis)..sebb tu kne masuk blog...korang ada ker tiket ni...:) limited edition ni.. tgk tu, siap beli sampai 4 lg sebb
takot hilang nanti...eksaited sangat sebenarnya nak balik...sampai bawa pergi kemana2..yela kan dah kata ramai menunggu kepulanganku di rumah...lg2 si pipi tu (that bird)...ija siap call every night sebb pipi tu nak cakap dengan sy..hehe..nanti balik sy ajar bhasa mandarin pulak kat dia.






one for haziqah,one for lisa,one for hk,and of course one for ME
yg x best nyer nanti turun kat bukit jalil..lg best pudu kot..ala...x kisah la janji balik..
ok tutup cerita tentang tiket...(macam dia sorg ada tiket).hahaha


perkara yg perlu dbuat sebelum ke terminal bas/train

  • malam sebelum balik, packing lah barang anda.nanti kang terkocoh2.
  • pastikan keperluan penting dibawa bersama,yg paling utama charger.
  • pastikan tiket berada berhampiran anda.sebb takut orang curi.
  • bawaklah buku eco sebb dua hari after raya dah test 2 (for dbs,dbst,dib student).baca ke x lain cerita...janji bawa..at least nanti kalau dalam perjalanan ke kg..boleh baca..
  • pesan dekat kawan2 tiket masuk dalam purse!!nanti tertinggal(suda ada experience ma)
  • langsir tutup,bilik kunci..katil lipat(kalo x nanti cicak punya **** melekat)
tu je kot...apa2 hal yg betul2 penting yg point ke5 tu..haha...

p/s : semoga selamat sampai ke destinasi,kalau driver bus tu bawak laju,marah jer..
berhati2 lah di jalan raya..kalau ada orang yang lain macam jer..macam atuk yg menjeling dengan misai dan janggut tebal..jauhkanlah diri anda
(dah ada pglaman waktu balik dengan lisa)



No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails