Friday, September 18, 2009

wallaweeeee..RAYELAH......


hhaaaaah....inilah diriku....

akhrnya dpt jugak merasa taipan sendiri....hahaha,nama je rkn kongsi tp org tu je yg lolobih...
pg td da minum MARIGOL HL,KURG LOMAK AYAM..
tu yg somangt nk taip nii....owh!!!!!!!!!!rungky pun ada lah...tgh menjalar ats keyboard,RUNGKY NK APE??kataku..@$%#&^$%(*^#@,balasnye..hehehe..meh aku transletkn..MAK,MINTA MAAF,BOY TAK DPT BLK RAYE NI..STU KAKI PATAH DIPIJAKIN EFFY........
sayu...mengalir air mtku....ku pikirin.BILA PULAK RUNGKY MSK ISLAM????
@#%$^&^%$#^%$@%$...kata rungky..OWH,KTNYE WKTU BOKAP NYE MERANTAU KT TNH MELAYU.....HAHAHA....gile btl la aku nieee ...mkin malu la klu efy tgk.....JANGAN!!!!!OK,slmt hary raye,maef zahyr baten....ok nak lotak la jgk gambor wek konangan...nk simpan jari main mercun mlm rayeee..da...............ADA MERCUN KER??????

hm,nk cter ckit..semalam last sekolah..habis jer exam ada khatam al-quran..
ala,,malu lah pulak...dah la x dapat join diorang...x ley puasa lah...hehehe...cam biasa lah...habis semua,proses bersalaman dengan semua orang.Sume cikgu pun aku salam..urm...tinggal dua orang jer...mama dengan umi.ada lagi satu misi,kasi coklat kat mama.alamak...ada pulak penghalang..apa yang menghalang??rahsia..

mama: Apa ni Adina??nah,dia tukar coklat dengan bunga telur..
ija: Eh,x lah..bukan kurma,coklat lah..
hajar: cikgu nak share??
mama: oh.x boleh..merajuk adina nanti..

last sekali,cam biasa,umi lah orang last yg aku jumpa b4 balik rumah

umi: Apa nama blog ija?(dengan muka konfius) emiz??chemiz??
ija: hehehe,amethystchemiz lah..
umi: apa??ulang balik..
ija:amethystchemiz lah..
umi: payah bebenar nak eja.nak tengok blog susah..

hmmm.....begitu lah rutin harianku,,,dpt je peluang,GRAB IT!!!!!!
ingat lagi cikgu Norasah cakap..Adina ni ada jer kat mana2..sume muka awak..
biasalah ..kan dah dapat tittle"ANUGERAH PELAJAR BERBUDI BAHASA "..hehehe

p/s: maat taufiq wan najah!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails