Wednesday, December 23, 2009

Bersama Family

~effy syazwani,eashra edzrin,adina shamiza~

~hanya bertiga..kakak ku dalila tiada~

~satu2 nya adik lelaki ku..afif zafri~

~ayahanda dan bonda tersayang~

Akhirnya..Dapat juga peluang aku nak mengupdate blog.Selalunya effy je lah..Dia tu memang,rakan kongsi yang lupa daratan.HAHAHA..Nak share story ni.Hari apa ntah,ibu ajak makan luar sebab ibu malas masak.kami berenam je lah pergi. sebab kakak ku dalila tak ada,dia dekat Rawang,ada project paper yang kena siapkan...Horey Horey jugak lah.Kalau tak kereta penuh.HAHAHA.Jalan2 cari makan di ALIF BISTRO..sedap tau makanan kat sana..Tu lah antara pic yg diambil dekat ALIF BISTRO..

Dah puas makan,ibu tanya.Nak pergi mana??Tak sempat nak cakap,Effy apa lagi..tersengih2 ajak ibu pergi jusco dengan muka simpati dia tu.Huh.apa lagi kalau bukan NOVEL..Dia tu memang.HANTU NOVEL .Ibu dengan ayah turutkan je.Ala,lagipun bukan jauh.Belakang rumah je jusco tu..Maklumlah rumah strategik.JJ,Econsave,NSK,Mines,Carefour.Semua tu dekat dengan rumah.Jalan kaki pun boleh..HAHAHA..Sangat rugi kakak ku Dalila tiada..Tak pe,next time pergi sama2 ok.

Korang tau tak,sepuluh buku tu RM 179.Paling mahal buku biru tu lah."39 clues" nak dekat RM40 dah.Tapi cerita dia best tau.Beli lah..HAHAHA.promote pulak.Effy lah,main ambik je novel yang berkenan di hati.Mana yang belum jd koleksi dia,novel tu lah yg dicapai..8 sekali.haih..Aku n afif satu buku jer..Nasib baik ibu sangat baik hati sudi membayar.
Thanks ibu n ayah sebab sudi bawak kami keluar.





4 comments:

  1. seronok kan jjcm gan org tersayang..

    bnyk novel akk pinjam bole..??hehehe

    ReplyDelete
  2. aah kak..seronok sangat2..novel yg baru beli tu x habis baca lagi..baru baca 4 buku..yang lama punya ada lah..nak pinjam..boleh jer..effy x kisah..janji jaga baik2..:)

    ReplyDelete
  3. wa.. kite npk etu novel 9 nyawa.. hehe best2 that novels... da bc yg cinta sang ratu n dye nye sambgan2 tuh??

    ReplyDelete
  4. haha..eksaited nyer dia..haha..dalam proses baca.urm..hijab sang pecinta yer??dah baca..tp paling best ungu karmila kot

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails