Saturday, December 26, 2009

Di suatu petang




Shaun the sheep..best oh cite ni..tak pernah miss satu episod pun..lepastu cerita Fairly odd Parents,Jimmy neutron,GBS,Kapten Boleh,Hagemaru,fukuchan..Kit vs Kat..Selalu tunggu depan Tv bila cerita ni...kelakar sangat.Paling suka dengan watak shaun tu..buat orang ketawa tak berhenti2.HAHAHA..Urm.tadi tengok cerita Shaun The Sheep ni sambil makan laksa..Tersedak2 lah juga dibuatnya.Nasib baik ada vitagen disebelah..Tanpa disedari..la,dah kosong pinggan rupanya sebab leka tengok kartun..Macam budak2 jer.HAHA..


urm..sedapnya..HAHA..jeles tak tengok..bagi yang tengah kebulur mesti terliur kan..urm,petang tadi tolong ibu masak laksa..saya lah yang asingkan isi ikan dan tulang..ija tak buat pun..blander je.huh.pemalas dia tu..seperiuk besar ibu buat tinggal suku..perencah tambahan macam bawang,timun,limau nipis,cili,salad memang kitaorang jarang buat sebab tak ada siapa yang minat.nanti jawabnye ke tong sampah lah..kebetulan tadi nenek dan sepupu belah ayah datang..air vitagen..urm..sedap..sehingga ke titisan akhir..wajib diminum sambil makan..dekat rumah,stok vitagen,solivite,nutrigen,"feel fresh" or "peel fresh",(x tau mana ejaan yg betul..)diwajibkan ada dalam fridge..Ntah kenapa msti post kan cerita ni..Saja suka2..:)

2 comments:

  1. aishhh~ mmg terliur nie haa. bestnye dpt mkn laksa. nyummy! :P

    ReplyDelete
  2. terliur..nak ker..nanti effy pos..haha..apa lagi suruh la ibu afeeqa buat..:)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails