Thursday, December 10, 2009

hanya mampu menunggu




Penatlah macamni..Berjam2 duduk depan laptop menunggu untuk login student portal.

> berjuta kali tangan ni click refresh
> macam2 perasaan ada
> dari tadi tak dapat masuk student portal
> pulak tu,dapat banyak mesej."Effy,cane??"
> kawan2 ku,aku sendiri tak dapat tengok lagi
> tadi dapat tahu ada kawanku yang kene repeat paper ECO n BEL
> perasaan takut dah muncul sebab aku buat BEL salah format
> takut repeat ECO.Hampir semua cakap susah haritu
> risau sangat2.tolong lah jangan ada yang repeat
> kawan2 ku yang meminta bantuan untuk cek kan result,sory
> internet down sangat,esok je lah gayanya
> esok pagi aku cek kan untuk korang semua ok
> aku tak kisah dapat berapa pun,janji jangan ada paper repeat
> dah tu,laptop buat hal,nak buka tak boleh.
> daftar claz lagi,cek timetable,subsidi,kolej..aduhai..
> bila tengok yang lain dah dapat result,takutnyer.dah parkinson
> ada kawan aku yang ok,ada tak ok.Aku macamana lah agaknyer??
> hanya mampu berserah.Aku dah buat yang terbaik.

6 comments:

  1. gd luck k..
    insyaallah kalo kta da usaha kejayaan bakal milik kta..

    D>U>I>T doa.usaha.ikhtiar.tawakal

    :) ilah doakn kjyaan awk..

    uitm mna eh?? dip or degree?
    amk kos per??

    salm prkenalan..

    ReplyDelete
  2. aii...
    student portal guna kat mane??

    ReplyDelete
  3. ilah: thanks ilah..wah..duit...ok,akan disemadikan dalam hati..duit..hahaha.effy uitm segamat,amik bsnes..baru diploma lah..salam perkenalan juga

    nabil:hai nabis..apa mksud nya tu..guna kat mana??kat link uitm lah..hahaha

    ReplyDelete
  4. sem bper??
    ilah insyaallah next sem ni sem4..

    :) uitm arau..

    ReplyDelete
  5. ilah : sama lah kita..next sem sem 4..hehehe..lambat betul nak grad kan..effy uitm segamat,johor..

    ReplyDelete
  6. o0o0o uitm johor..dkat la dgn utm...huhu
    i means studnt portal tu guna kat mane?dah tahu...kalau tmpatnbl guna aims web...lbhkurang l...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails