Monday, December 7, 2009

Happy Birthday



Inilah kawan2 sebilikku di Uitm Segamat..



Selamat hari jadi ila * 8/12/2009 *Padahal dah wish pagi tadi..Terwish awal lah pula.Sebenarnya pagi tadi tengah online. Buka sekejap student portal,untuk tengok maklumat terkini.Lepas tu,teringat id ila,2008295356 password ingat separuh je.900812-10???Baru teringat 8 hb,hari selasa.Tengok handphone,Ya Allah.lupa nak wish.Dengan pantas,aku hantar text dekat dia.Lepas tu,tau apa dia balas.

" ari jadi aku sok la effy "

Rasa macam kurang percaya.Tengok balik handphone.Betul lah hari ni 8 hb,lepastu berfikir balik.Semalam kan ibu ayah ada dekat rumah.Hari ahad.Hari ni mesti isnin.Lepastu lari sekejap pergi dapur tengok calendar.La,7 hb rupanya hari ni.salah set time la kat handphone.Bukan sekali salah,dah banyak kali dah.Mungkin sebab makan semut ni.Tak apa lah ila,jadi orang first wish pun best apa.Mudah diingati.Buat ila,aku ingin mengucapkan selamat hari jadi yang ke 19 tahun.Semoga kamu sihat selalu dan dimurahkan rezeki.Seronok dapat rumet macam kamu.walaupun kamu tu hyper bila malam menjelang sampaikan kami yang lain naik takut..Btw,gudluck untuk result yang bakal keluar khamis ni.sayang kamu.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails