Sunday, December 13, 2009

Kamu sangat bermakna




Post kali ini khas buat umi yang amat aku sayangi.Lama tak nampak umi online.Mana menghilang umi??Effy hantar mesej tak berbalas.Tau tak,effy dengan ija fikir apa?jangan ditanya.Macam-macam kami fikirkan.Yelah,selalunya kalau effy atau ija online,nampak jugak la umi kat ruangan chat tu.Ni dah berapa minggu tak nampak.Tanya Syaqa dia pun diam jer.Dalam hati,mungkin ada sesuatu berlaku.

Baru kejap tadi,online facebook.Nampak suami umi.Terus tanya dia.Dia kata umi busy mark paper SPM.Yeke??Dalam hati mungkin betul dan ada sesuatu lagi yang mungkin effy dengan ija tak tahu.Effy ingat lagi last word yang effy terima dari umi,umi kata " umi..cian umi..ish ish ".Lepastu effy tanya kenapa terus tak berjawab.

Rasanya,apa yang cikgu-cikgu cakapkan dekat sekolah dulu betul lah.Bukan effy je tau fikir macamtu,ija pun sama.Hurm..ntah lah,tak tau nak cakap apa.Mungkin Umi tak nak effy dengan ija tau kot.Kalau lah umi baca post ni,effy dan ija nak umi tahu yang kami berdua sentiasa mendoakan kesejahteraan umi.Harap-harap umi sentiasa sihat.Apa-apa pun,jaga diri baik-baik sebab umi amat bermakna buat effy dengan ija.Sayang umi..

1 comment:

  1. sedih la pulak baca entry ni....hari ni besday my mum....mak akak mia pun tgh bercuti wp busy dgn keja gpk hem dia...pepun, semoga ibu kalian diberkati allah selalu ye...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails