Thursday, December 17, 2009

Terima Kasih




Post kali ni ditujukan buat lecturer-lecturer ku..
Sebenarnya semalam Mazni mesej minta no lecturer..
Baru aku ingat yang aku belum ucapkan terima kasih..
Aduhai..teruk betul kan..sampai boleh lupa..
  • Puan Diana Mazan (Macroeconomics)
  • Miss Nur Adilah (Business Communication)
  • Pm Shukri Shamsuddin (Statistic)
  • En.Ainol Hasanal (Mandarin)
  • Sir James Kuna (Bel)
  • Ustaz Kamarulzaman (Ctu)
  • En.Hisham (Ko Pengurusan Acara)
Baru kejap tadi dah mesej lecturer,tapi tak semua lah
sebab banyak lecturer tak bagi no phone...
sebab tu kena buat post ni.HAHA.macamlah mereka tengok..
Tak kisah lah..janji niatku ikhlas..
Buat lecturer2 ku,terima kasih sebab sudi mengajarku
selama satu sem ni..dan terima kasih sebab bagi grade
exam yang ok lah bagiku..jasamu semua akan ku kenang..

" TERIMA KASIH LECTURER "

macam pelik je kan.HAHA..kalau terima kasih cikgu sedap sikit..
Ala,tak kisah lah..HAHAHA..
Buat kawan2 yang belum ucapkan terima kasih..
Buatlah sedemikian dengan segera..Tanpa lecturer,tak mungkin
korang semua dapat result yang bagus2..

1 comment:

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails