Saturday, January 30, 2010

Cemburukah aku???


Cemburukah aku..
Saat aku membelek2 page rakan2 ku di facebook..
dengan tidak sengaja terbuka page kakak ku...
dan statusnya mengatakan dia sudah pun berada di rumah..
Berasa sangat cemburu...Dia kalau boleh setiap minggu nak balik rumah..
Mentang2 duduk Rawang..Sangat mengada2 bagaikan sotong!!!
Hei kamu..Cuti raya cina nanti adikmu ini pun balik lah..
ucapan seperti sangat dengki sampai mati..
oh..sungguh itu tipu..mana mungkin dengki sampai mati..
dengki sekejap je..HAHAHA

nak balik,nak balik,nak balik..
nak beli novel "aku mahu kamu"
kat sini mana ada MPH,POPULAR semua tu
kimono..kinokuya..kinokumiya??
entah,apa nama kedai buku kat KLCC tu..
x tau ejaan..ha..kino2 tu lagi lah x ada..
ibu,dengarlah luahan hati anakmu ini...
ibu..nanti, janji tau..kita borong novel banyak2..
dan macam biasa...
ibu bayarkan ok..HEHEHE..




4 comments:

  1. x pe fy..jgn dengki....cozz aku pun tiap minggu blik umah kesayangan yang selesa lagi cozy...hehhehe

    ReplyDelete
  2. hahaha..rasanya macam lagi bertambah dengki je...hahaha

    ReplyDelete
  3. lawak la korang ni..

    akak lak efi...dulu kan adik akak (ppuan) selalu dok umah...alih2 dia nak sgt dpt U jauh2,,,konon2 nk travel...Nah,kena allah makbulkan betul2...adik akak ni kan x nah rs dok jauh...dia ingat best la kot..akak ni rumah sewa 1 jam je ke rumah family...mmg best weekend leh balik..haha

    adik akak so jelous like u la...dia pun dh jd mcm awk...dah x sbr nk balik raya ni...(dlm hati, akak gelak..sbb ble dia balik..dia jeles..mak & akak sembang bagai nak rak..sbb kami ni sama2 cikgu..topik yg sama)...adik akak suke sgt nak manja2 dgn mak..akak yg sulung..relax je..kte kan selalu blk..ok je.hehe

    kesimpulan...berdoa lah agar sentiasa dekat dgn ibubapa...ada remaja x suke dkt mak bapak sbb x thn leteran...pd akak..ble mak abah x berleter 1 hari, rs rindu lak..tu la azimat ble dok jauh ..teringat bebelan diaorg..:-)

    ReplyDelete
  4. mph dkt jusco tmn u ade...
    datang la sini...hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails