Saturday, January 23, 2010

~mEMpeRKEnalKAn~


MEMPERSEMBAHKAN
CC Kolej Baiduri,Sektor A,UiTM Segamat,
HAHAHA..terasa sangat skema..
"Perlu ke detail sangat effy ???"

sebenarnya,malam ni aku sangat bosan..
macam tak ada kerja nak dibuat.
padahal test banyak bulan february ni..
tu lah,masih tak SEDAR DIRI
tadi turun CC sebab broadband sangat lambat
umpama "ibu yang mengajar anaknya yang baru lahir berjalan"
dah puas main game kat facebook,puas webcam ngan family yang jauh dimata..
aku ambil handphone,main snap2 pic dalam CC..

sebab apa aku lagi suka ke CC dari guna BB n Wireless..
Ok,mari kita merungkai segala2nya...sebabnya ialah
Pc nya besar..dah macam TV Plasma yang banyak2 inchi tu.

puas owh tengok..kalau guna laptop mata kena besarkan
kalau guna computer CC,mata kena kecikkan
ha...tu lah perbezaannya kawan2..


masing2 khusyuk mengonline,
aku diam2 snap gambar..HAHA..
ni baru pandangan dari depan..
belum sebelah belakang sana lagi..
besar owh CC ni..memuatkan hampir 100 computer
hahaha..acah mak enon je

turun CC ni boleh pakai seluar tidur kawan2..
HAHAHA..tak percaya???ha,tengok lah budak tu..
nama terpaksa dirahsiakan untuk mengelakkan sebarang ancaman
ada ke patut pakai seluar tidur,mentang2 semua perempuan..

dan yang pasti sebab utamanya...sudah tentu...
main game happy aquarium kat CC ni best..
puas tengok haiwan2 yang dibela,
nampak besar2 belaka..
ada kena mengena ke??
dah tu kalau guna laptop,kecil ker??
baiklah,kita tinggalkan persoalan itu disini

6 comments:

  1. owh ini lah cc yang digembar-gemburkan dari ari tuh~ ekkeke

    ReplyDelete
  2. wahh memang besar betul monitor lcd. blh naik juling bijik mata ngadap lama2. adehhh..

    ReplyDelete
  3. kena bayar tak...?

    comp lab kat u saya takleh turun pakai baju tido pon..huhu.

    tp nsib baik ada wyerless..wlopun xlaju...syukur.

    hehe

    ReplyDelete
  4. ooo..kat uitm segamat rupanya efi...dekat je la dgn akak kat batu pahat nie..org johor ka??

    ReplyDelete
  5. wah..banyaknya computer..
    try la datang cc utm plak..
    hehehe

    ReplyDelete
  6. kamikaze: hahaha..ya.inilah cc nya

    seimura: tau x pe..mata ni dah juling dah..

    dila: dila,mstilah kena sayang oi..haha..pakai baju tdo tu aksi berani mati..hahaha.x ley sebenarnya

    mia-ina: aah..effy kat uitm segamat je..bukan orang johor..effy orang Cheras..blaja sini je

    nabil: adus..bila lak nak g sana..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails