Tuesday, January 5, 2010

Pengalaman mencemaskan..

konon rajin je ni..padahal selak2 je tadi..kita ada bintang,
korang ada ke?? HAHA..cari gaduh pulak..

oh ye..ni lah langsir baru UiTM!!
kakak ku Dalila nak sangat tengok..
ada ke sampai suruh mms gambar langsir..membazir kredit je.
lawa kan..ceria je..dulu langsir belang2.macam banduan tu..

buat masa ni,ni lah jadual kelas ku..tengok lah..
hari khamis full dari pukul 8 pagi sampai 6 petang..


Saat rakan2 ku ke dewan kuliah,aku keseorangan lagi..Bukan ponteng kelas,tapi hakikatnya,aku tiada kelas..HAHA..Hurm..nanti kalau tidur,takut malam mata terkebil2..nak online facebook dah bosan..Dah asyik2 menghadap ikan,sotong,penguin..So,aku buat keputusan untuk update blog..Tadi baru lepas tengok "full house" yang ke berapa kali ntah,selak2 buku finance..tapi tak faham pun..dah agak2 bosan tengok pula folder picture bersama family..tentu lah rindu pada mereka..

Sambil2 tu dengar lah lagu dekat laptop..Tiba2...HAHAHA...takut tak dengar??Tiba2..ada ketukan bertalu2 dari luar pintu..Suara lelaki!! Siapakah itu..Aduhai..dalam hati nak buka ke tak ni..Lagipun aku keseorangan,ila dan ziqa ke kelas..Kuat pula tu.Took..took..took..Bunyi lagi..Dengan pantas,aku menyarung tudung dan memakai sweater..

Urm..masuklah..buat macam rumah sendiri..HAHA..eh,x lah..mana ada cakap macamtu..Rupa2nya pihak UPK kolej datang nak sembur racun untuk semut dan segala jenis serangga yang ada dalam bilik ni..bilik ni memang terkenal dengan si kecil(semut)..Dah siap tandatangan semua,mereka pergi..Aku kembali menghadap laptop..

~jumaat ni terpaksa outing ke segamat sebab nak bayar yuran di bank islam..PTPTN tak ditolak awal2..ish..sangat menyusahkan hidupku~

4 comments:

  1. padat sungguh jadual kamuo...hehehe
    tahun brape?

    ReplyDelete
  2. seram je ade laki dtg..haha....langsir itu comel ok..;)

    ReplyDelete
  3. haha...kira k la tu nabil...dah sem 4..

    seram lah gak mula2 tu..hehehe..aah...cute kn...rsa nk buat bju raya thun ni...

    ReplyDelete
  4. leya ade bntang gak effy..
    ;)
    hehehe..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails