Thursday, January 14, 2010

Spread the Love Contest


SPREAD THE LOVE CONTEST

hurm..first time aku join contest dari blog tau..dan contest ni dibuat oleh Cik Iqafi. Siapa berminat pergi la link saudari nur iqafi ni ..best tau hadiah dia..baik korang cepat,sebab last date 12.00pm , 1 feb 2010 ..semalam blogwalking, pastu ternampak pula contest ni..Nampak macam menyeronokkan, terus ambil phone then call rakan kongsi blog,tanya ija dia nak join ke tak..Dia kata join je lah..saja seronok2,menang ke tak lain cerita..Pastu tanya opinion dia nak choose gambar mana..so,kami decide nak gambar ni...



~my mom n my dad~

kalau lah boleh letak banyak gambar kan best,tp syaratnya 1 pic je..
nampak cam berkasih sayang tak??HAHAHA

kami pilih gambar ni sebab kami rasa kasih sayang tu semula jadi..
tak perlu dibuat2..sebab ia terjadi dengan sendiri..
bila ibu dengan ayah tengah bermanja2 macam ni..
kami adik beradik berpandangan sesama sendiri..
niat nakal mula timbul..tangan dah seluk handbag..
cari camera sepantas mungkin..
AND...CLICK!!
dan inilah hasilnya..
harap2 cik iqafi suka dengan pic ni..

p/s: thanks sangat2 kat kawan blog, juhairah sebab tanpa bantuan dia,
terkapai2 juga nak join contest ni..



3 comments:

  1. dear..tolong disable kan right click..
    sbb sy tk boleh nk copy ur pic..

    :-)

    let me know when u done..k

    ReplyDelete
  2. spontan & bersahaja..smeoga berjaya..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails