Wednesday, January 27, 2010

Stop BERBLOGGING dan BERFACEBOOK



Di saat dan ketika ini, saya nak kurangkan aktiviti berblogging juga bermuka buku..Sebabnya assignment saya dah mula mencurah2 turun,macam hujan lebat...Dan test2 sudah semakin hampir..Paling awal 9/2 ni,test law pula tu..WO!!! jangan buat hal..kena hafal dari sekarang..Kalau tak, 100% cmfrm saya bakal terkapai2 sewaktu menjawab soalan..Dengan adanya facebook,saya tak akan dapat berhenti main..Rasa tangan ni macam dah melekat dekat keyboard ..Ikan2,otter,squid,turtle n penguin...Nampak gayanya akan kebuluran..Tak pe,nanti saya akan ajar dia berpuasa..Tak kisah lah,semua tu tak penting...yang penting mulai sekarang tiada lagi main2...BELAJAR,BELAJAR dan BELAJAR..bye2 AMETHYSTCHEMIZ

3 comments:

  1. exam law kena jaga tu efi...akak dulu ms kat U, plg risau law la..sbb ramai repeat...slmt belajar ye

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails