Thursday, February 4, 2010

alahai test..


Minggu ni sangat busy..penuh dengan aktiviti-aktiviti kolej semua..penat lah,tak cukup masa nak siapkan semua assignment..agaknya kalau tangan ni boleh bercakap,dah lama tangan ni menjerit minta rehat..tapi,mustahil lah kan..Jumaat semua kelas dibatalkan sebab Naib Canselor datang UiTM..so,semua lecturer terlibat..test law selasa mgu depan..fin pula hari jumaat minggu depan...hari sabtu pula ahad,ada sukol (sukan kolej)..walaupun sy tak terlibat tapi kena turun padang..kata nak rebut cop kolej..setiap malam pula ada annoucement suruh pergi persatuan ni,persatuan tu...pening kepala..assignment pulak semua kena submit next week..presentation lagi..alahai...baru part 4 dah macamni...agaknya macamana lah degree nanti kan...

tengok, kad aktiviti sy dah nak penuh..
kalau tak dapat kolej sem depan,tak tau la nak kata apa..


nak ambik cop bukan senang tau..
dalam khemah tu..Ya Allah..berhimpit2 dah macam apa..
tak silap,ni nak amik cop ladies nite kot..
sy tak perlu berebut sebab ada kawan yang sudi ambilkan,
untungkan saya..

Saya tau,banyak benda nak selesaikan cepat..tapi tangan ni kalau tak buka facebook n blog rasa macam ada yang tak kena..HAHA..tulah masalah besar..kerja melambak tapi ada masa lagi nak online..terukkan saya??kalau ibu tau ni,comform dia ambik broadband saya bawa balik KL dan tinggalkan sy terkapai2 disini .."eleh..tak kisah,ada wireless"..hahaha..

2 comments:

  1. ibu efi tahu ke..hehe...akak pun same..1 hari x pandang FB & blog, x sah...dah jd gile FB & blog..

    dulu ms kak mia di kolej,byk gak pegang jwtn tertinggi JKM kolej dll jwtn persatuan, namun sbg perkongsian...aktif sekdarnya aja & lebihkan pd study ye dik...itu yg terpenting...pointer kena jg..tp nk mask kolej itulah tiketnya..

    ReplyDelete
  2. mstilah tak..tapai hari tu ada je dia bukak blog effy..hehe..
    tulah..kne balance antara aktvti kolej n blaja..thanks kak mia..:)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails