Wednesday, February 10, 2010

Cara menangani internet yang slow


kepada sesiapa yang menggunakan apa2 jenis & bentuk
broadband, terutama VODAFONE CELCOM
kalau internet tu slow macam siput babi..korang kena cuba..
ini tips sangat2 berguna..


Amik fingky (nama arwah ikan sy) dan alaskan bawah broadband..
Biar Broadband serata dengan keypad..
Saya cuba,serius..sangat laju Ooo..
Dah macam arnab kena kejar ngan musang.
Oh..kalau kamu tiada si fingky macam saya..
tidak mengapa..jangan sedih..


Ha..Amik kamus n tutup broadband tu sendiri sebagai ganti
Si fingky.."Huduh bebenar dah kamus tu..
EH, jap,itu tandanya,sy rajin buka kamus tau..HAHA"
Kalau tak ada kamus juga??huh,,aiseymen
Carilah apa2 benda yg boleh dialaskan..
Ah..tak kan nak sebut semua..
pandai2 lah korang nak hidup..

~Usaha Tangga Kejayaan~

3 comments:

  1. hehe.. cool je solution.

    seb baik takat ni ok. nanti dah slow le la i try.

    ur comment pasal nuff tu i dah replied. =)

    ReplyDelete
  2. kamus kita same...dah lunyai.
    tp cakap inggeris tak pandai2 pon

    ahahah
    eh,komen lari tajuk eh..?

    ReplyDelete
  3. pink: haha..memang cool kan..ok2 try jangan x try.huhu

    dila: tu la pasal..harap kamus je lunyai..effy punya bi pon..aduhai..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails