Thursday, February 18, 2010

no SORRY words!!!!!

adalah nak citer......haha...berkaitan dengan guru chemist 2syenku...
terang punye terang,salin punya salin..die pun bertanya..

Sir :kamu tahu tak dekat JERMAN kos hidup berapa?
Student:......????
Sir :dekat sana semuanya seminggu....gaji dibayar smggu sekali,byr rumah sewa smggu sekali,
dapat bil pun semggu sekali....
Student:wah...fuyyo0...sume keluar...(AKU JER SENYUM!!!)
Sir :hehehe.....memang betul....saya banyak merantau untuk mengajar.....
.....................................................................................................................................................................

Sir :kamu nak tahu tak macam mane nak judge lelaki tu seorang yg kemas??
Student:....(semua budak lelaki tutup muka...malu konon).....hmmm,kasut kot??
Sir :huh....betul tu...nak tengok kemas tak tengk kasut diorang.....so,girls kalu nak cari lelaki
yang kemas dan bersih,tgk kasut..
.....................................................................................................................................................................

Sir :hm.....kalu nak tahu die kaya ke tidak macam mane pulak??
Student:...haha....entahlah....kalu ikut fact chemist ikut chemistry jer......tak kisah kaya ker tak..
janji suka.....
Sir :wah....baguslah u all....tak nak pasangan yang kaya...hm...ok,bagi girls yang materialistik
boleh tengok brand jam yang diaorang pakai....kalau ROLEX..NIKE..BUM
ker...hm...kaya la tu..haha....jangan tgk jam saya...i`m simple person....
.....................................................................................................................................................................

Sir :hmm........tapi apa yang paling penting..kamu mesti kena tahu kenapa negara British
boleh maju....ada satu benda yang walaupun kecil tapi boleh mengubah semua jenis
pentadbiran..satu konsep dan satu kata2 yang amat orang British paling tak suka.....
u all nak cuba??
Student:.....ala....tak mau takut salah.....
Sir :hm..okeylah....putus asa cepatlah u all nie..jawapannyer adalah.....

SORRY....

Student:.....okeylah sir...jomlah start belajar chemist....yeah!!..tq sir ajar kitorang....

2 comments:

  1. ops kena tengok kasut erk

    ok nnti ena teropong skit

    ReplyDelete
  2. hahaha.....sebelum nak kenal kena tgk dulu...ntahla...sir yg kata..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails