Sunday, March 7, 2010

hopefully,everything will be ok...



Seperti yang telah saya maklumkan di Facebook, pada 10/3/2010..iaitu pada hari rabu next week, my daddy akan menjalani satu operation mata..di HUKM..at the same time,my sis..Dalila Sharina terpaksa pulang ke Penang semula setelah membuat practical di Rawang..Dan dia terpaksa menaiki bas keseorangan kerana tiada siapa yang dapat menghantarnya..huhu..berdikari sikit yer nek lampir..Kalau saya lah,dah terkapai2 kelemasan dah..cian die...(-_-")

Urm..nak cerita ke tak kenapa nak buat operation tu...urm...urm..(sambil berfikir,nak cerita ke tak ni??ishhh) ok..cerita sikittttttttt je...actually,bnda ni dah jadi since my daddy kecik lagi..budak nakal,,biasalah..yang saya dengar cerita dr my mom..mata ayah saya kena meriam buluh..dia pergi tinjau masa meriam tu tunggu nak meletup je...so,apa lagi...BOOOMMMM....time bunyi BOOOMMMM tu ayah tengah tinjau dalam lubang buluh tu....dan.....dan.....dan.....korang imagine sendiri lah apa jadi after tu..huhu..

So, saya tidak dapat pulang ke rumah coz class macam biasa, tak kan nak skip claz kot..lagi2 ni minggu presentation juga quiz..tak pasal2 datang surat warning..lagipun tak ada apa lah...urm...hopefully,everything will be ok..

1 comment:

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails