Sunday, March 7, 2010

ini semua sebab ANGAH !!!!



IBU!!!!!!
angah jahat owh..hari tu dia saja je buat orang terliur..
mentang2 alg kat Segamat..dia kat rumah..:(
tak kira,nanti alg balik rumah, kita terus pergi Big Apple ok..
tadi kan..alg dapat makan Big Apple sikit..huhu..
dari mana dapat , itu rahsia...hahaha..
ibu...janji tau..nanti jangan bawak nenek lampir tu tau..
kita pergi bawa ayah,along,ija,afif je..

**************************************************




IBU!!!!
lagi satu..nanti kalau nak celebrate birthday ija..
tunggu alg balik tau...angah mengada2 macam sotong gedik!!
dia kata nanti nak pergi celebrate kat secret recepi..
ibu tak kesian ke kat alg???alg kat Segamat terkapai2 je..
dah lah jauh...tak boleh balik selalu..(T_T)

6 comments:

  1. korang stakat kat malaysia ok lagi. Ni aku kat jepon ni lagi la mengidam macam-macam. T_T

    ReplyDelete
  2. hahahahahhahha.....(gelak besar) hahahahahahahh..... uiksss same la gambar kek yg angah nk bli nnti..... yg atassss n hujunggg skali tu...sedapppppppppppppp......=) pumbutttt...pulettttt.....puyerrrr....

    ReplyDelete
  3. cian plak entri nie ..
    hehe .
    if dpt blk g la big apple n secret uh dlm shari 3 kali..baru puas..
    hehe . =p
    then bila 1 week jd mcm donut [bulatbulat je]

    ReplyDelete
  4. alamak!silap tul baca n3 ni time tgh lapar,,hehe

    ReplyDelete
  5. SR sedp tp kadang2 xleh telan cz terlalu manis ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails