Thursday, March 25, 2010

Masih tak elok ke??


Apa sudah jadi dengan GB ni ???
kenapa saya tak boleh access ???
masalah tu tak selesai lagi ke ???
orang lain macam saya juga ke ???
ke benda ni berlaku pada saya saja ???

~sila lah bantu telinga2 itu~


5 comments:

  1. Punya masalah yang sama juga.
    Tak tahu dah nk buat apa selain tunggu dan terus tunggu..

    ReplyDelete
  2. sabar ye..
    sume jadi cam tu..
    die lam proses pindah umah a.k.a server..
    nanty ok la tu.

    ReplyDelete
  3. rsenye sume org x leh msk lagi
    me too.. xleh nk msk gak

    ReplyDelete
  4. biasalah web fofular mesti org nak mencuba skill di situ, GB tengah telan antibiotik 1/2 hari nanti baik le di server yg baru~

    ReplyDelete
  5. bom org tu power sgt neh..
    tunggu je lah

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails