Friday, March 26, 2010

saya dah sihat, tak perlu disuntik =(

Saya dah sihat..tak perlu disuntik..:)
HAHA..siapa yang nak di suntik kalau jarum
nya besar gedabak macamtu..
boleh membawa maut..

itu sebenarnya untuk props Mandarin..
ada satu scene di hospital..
besar kan PICAGARI tu..
itu Lyana Darwesh yg buat..
sekarang ni baru siap satu scene..
banyak lagi tak buat..hurm..
ingatkan nak buat esok sepanjang hari..
tapi,ada masalah yg tak boleh dielakkan..





shengri kuaile bermaksud happy birthday
dalam mandarin 151,kitorang blajar pasal perayaan
makanan,minuman,penyakit dan macam2 lagilah..
So,semua sylbus tu kitorang kena masukkan dalam
video mandarin.. cool x cake tu??
HAHA..hand made by Nurul Sazwani..
gila gedabak lilin tu..lilin cute2 tu tak ada,so guna je lah yg ada.

~sebenarnya nak upload banyak lagi pic, watak2 dalam lakonan
tapi, macam malu je..gambar masing2 nak sengal ~


4 comments:

  1. kalu n3 ni tulis dalam mandarin lagi bez~barulah poning pala den baconyo

    ReplyDelete
  2. yeker r-mean...next n3 kita buat in mandarin ok...hahaha..tp nnti korang yg x faham...

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails