Thursday, March 11, 2010

Silent Hour Please !!!

Sekarang ni,malam2 dah tak boleh buat bising selalu..
kalau dulu suka menjerit2, suka memekak dekat bilik...
kini tidak lagi..sebab ada yang tidak suka
dan marah bila kami membuat bising..
eleh,kecoh la..belum silent hour lagi kot !!!
tapi...selalunya silent hour ke tak,
tabiat suka bising2 susah nak hapuskan..
yang paling marah gila bila kami bising
sampai merah2 muka dia lah..
siapa lagi kalau bukan

TENGKU PUTERI ALICE FASHRINA
_

_

_

_

_


from the left: Cha2,Tengku Puteri Alice Fashrina,Bear2



Sebab mereka bertiga lah kami kena zip mulut..
Sebab mereka senang terjaga bila bunyi bising..
So,kena jaga hati mereka..
dah lah tidur nak awal je..
konon untuk menjaga kecantikan la..
lepas tu,tidur nak berkepit je pulak kan..
mengada2,gedik,manja..
ha..amik kau bertiga!!!!

~ coretan di malam yang bosan dan kekeringan idea ~

4 comments:

  1. syyyyyyyyyttttttttt kena senyapoothe

    ReplyDelete
  2. aku dah mula konpius..
    sbab ade dua admin dlm blog ni..
    siapa yg post?????..haha

    ReplyDelete
  3. kak zh-ena: hahaha..syhhhhhhh

    r-mean: la..x yah mengonpius kan diri..ni effy lah...ija x dapat update coz dia kat umah..efy yg pegang laptop...huhu

    ReplyDelete
  4. aiyakk..ima n sis suke bear juga..bwak 1 kat hostel..3 agi kat umah..cutenyer teddy..=)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails