Friday, March 19, 2010

snap gambar curi sebab teringatkan family ???

Gambar di bawah ialah gambar curi..boleh faham tak???..hurm...Rutin biasa setiap jumaat..Bangun jam 9 lebih,bersiap ke kelas LAW..menjalani Quiz yang malam tadi baca tapi tak masuk..Habis kelas awal,11.30...terus balik ke kolej,tidak menyimpang ke mana2...Masuk bilik, cari baju kotor,rendam..on laptop, pasang broadband..WEI,BB COLOUR BIRU OWH!!!!hahaha..kalau dekat Segamat,boleh dikira bila warna biru tu muncul bila..laju owh internet..eh,terkeluar dari landasan cerita pulak..ok,dah puas online,dengar bunyi bising2 kat bawah kolej..apa lagi, tinjau2 lah...di sebalik langsir..dah macam pencuri dah..lepastu,nampak pulak ada budak kelas sendiri bersama family..wah,bestnyer,,diorang tengah makan sambil bergurau senda bersama2..Ntah kenapa,tiba2 tangan ni automatik capai handphone, pergi cikelik (cikelik lebih kurang sama maksudnya dengan click,afif yang bagi ayat cikelik tu) gambar diorang..


Muka di sebalik langsir ..sebab terkantoi, si ayah terpandang
saya sedang pandang2 mereka..apa lagi,terus buat2 kemas langsir


3 beranak sedang menjamu selera sambil bergurau mesra..
saya tinjau di sebalik tingkap...

_

_

_

_


bila yer ibu ayah nak datang Segamat lagi??
eh,lupa pulak..ayah kan baru operate mata..
ayah cuti sebulan...tapi..tak boleh jalan jauh...

(mood sedih)

bila yer nak kuar macamni lagi??
wah..rindunyer kat family,
ibu,ayah,along,angah,ija juga afif...
tidak ketinggalan..
haiwan2 peliharaan baru...
hurm..hanya masa menentukan..
wah,ayat nak sayu plus syahdu je..HAHAHA

9 comments:

  1. u r lucky to have such a wonderful family.

    =)

    ReplyDelete
  2. lepas baca entry ni teruus g beli tiket flight dan kini berada di rumah already...

    hahahah.. :)

    ReplyDelete
  3. teringat+windu kat family ye.
    cian akak..
    akak cal la dyeorg
    lepas skit ase rindu..
    =)

    ReplyDelete
  4. huhu..bez nyer dapat makan ngn family..

    ReplyDelete
  5. sweetymui2: hahaha.ada geng...

    dila: thanks dila..i think so..

    nabil: eiii,gedik ayam ni...x habis2 nak buat orang jeles..

    mira: huhu,dah call dah pun..tapi still nak balik..btw,thanks mira

    saya_arief: aah ..best sangat..

    ReplyDelete
  6. Salam!!! Mcik pun teringat kat Mak Dan Ayah, minggu nih balik kampung melawat kubur mereka , sedih giler.. kalau mereka ada, bestnyer.. rumah kosong tinggal, tak terurus, alatan penuh, terbiar saja. InsyAllah lepas nih jadikan homestay...adalah orang jaya. Remembering is loving.

    ReplyDelete
  7. Tak pa!!! Sebenarnya dah hampir 2minggu yang serious rindunya, kebetulan masuk blog Effy lagi bertambah sedihnya.. kebetulan ...Walau bagaimana pun terima kasih ingatan menyebabkan Akak ambil tindakan positif.,

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails