Thursday, March 18, 2010

tolonglah faham...

Betul lah kata orang ,makin kita naik sem, makin melambak2 assignment..Nak ibaratkan seperti hujan renyai2..ha,macamtu lah assignment saya kena buat..eh, hiperbola sangat tu..huhuhu..(wah,ingat lagi kau bahasa melayu yer,ada asonansi,aliterasi..ntah,apa lagi..lupa dah)..Sekarang ni saya ada baaaaaaaaaaanyakkkkkkkkkk sangat kerja...busyyyyyyyyyyyyy sangat..*huruf berulang melambangkan apa yg dicakap tu serius dan bukan main2*..ada 3 test berturut2..ada presentation terbesar,yang paling susah nak buat video mandarin..fuhh!! lagi 3 minggu weh..boleh faham tak??skrip x sentuh langsung..jalan cerita pun baru bahagian klimaks..

rasanya macam dah lari gila dari topik..ok,saya nak cerita ni...luahan hati ni..tolonglah dengar..esok saya ada kuiz LAW..tapi,setiap kali baca,tak masuk..kenape yer?? korang2 yang amik law ni, camana korang study ek?? share2 la..sharing is caring right?? Dalam masa yang sama, tadi online facebook...alahai....lemahnya baca status kawan2...ramainya yang nak ke PESTA BUKU dekat PWTC tu..omg..omg...sabar effy,sabar...novel tu tak penting..bila2 boleh beli...tapi..........nak sangat pergi..kan best,dapat borong novel...wah,dah dapat bayangkan lah..

Kalaulah pesta buku tu dekat2 UiTM Kampus Segamat ni, kan bagus...huhu..Ok,lupakan semua tu..Lupakan novel..Tu lagha je tu effy..OK,saya sudah membuat keputusan untuk balik pada minggu study week dan meninggalkan laptop juga broadband di rumah..tak boleh blaja woo, kalau laptop depan mata...serius tak boleh!!!...




Di hafal berkali2..tapi tak masuk...
hurm...nak kata makan semut tak..
makan nasi jugak..
barangkali semut invisible kot..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tak dapat pergi PWTC..
tengok gambar pun jadilah..
wah,bestnyer kalau dapat pergi kan..:)





Tengah berangan van MPH datang U ke rumah ke
lepastu kan dia kata kat saya
"dalam van ni penuh dengan novel,free untuk awak"
wah!!!! alangkah indahnya..HAHA



Tak sangka lelaki pun minat novel yer..
ibu,nak ada novel banyak macam tu boleh tak??
belikan lah..*wink..wink..*

4 comments:

  1. kes y bernama cina memang sangat azab untuk diingat...sabar je la.

    ReplyDelete
  2. ha..tau pun dla...effy gila tension kot...huhu...

    ReplyDelete
  3. ena dulu utk subject LAW kena repeat paper hehehehehee

    ReplyDelete
  4. hohoho amek law yek?..
    gudluck..hohohoo

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails