Tuesday, April 6, 2010

Cara student U sambut birthday


First sekali, saya mewakili mereka2 yang di atas..ingin mengucapkan HAPPY BIRTHDAY buat kawan kami, LISA. Hari ini genap lah dia 20 tahun..HAHA, lisa si tua..sedar diri sikit, awak tu dah besar..tolong jangan berperangai seperti kanak2 lagi..Saya tak apa,saya masih 19 tahun..:)

Biasalah, nama pun student U, mana ada masa nak pergi keluar bandar cari hadiah ,card semua..kalau duduk luar,senang sikit..ni duduk kolej..susah nak keluar..nak outing pun hari minggu..So,saya,ila dan ziqa bercadang nak buat sesuatu untuk lisa..ada ke patut ila nak baling bedak dekat lisa,dan selungkupkan mukanya dengan kain..oh,tidak2...budak tu dah lah asma..nanti tak pasal2 masuk hospital..

Dah tak tahu nak buat apa,kitorang ambik je barang2 yang dah terpakai,buat2 bentuk love sikit...tulis2 sikit...tapi...takkan itu je..so,ila sambung2 kan klip kertas..masing2 bagi neslo,milo,biskut,vico,nesvita...gantungkan kat klip kertas tu..ha,SETEL!!! SIMPLE N EASY.walaupun ntah apa2 punya idea,tapi ok lah kan..at least ada juga benda yang boleh buatkan Lisa ingat kat kitorang bila tua2 nanti..lagipun, nanti ziqa nak belanja kami semua makan mcD ahad ni..(kan zqa kan????)







konon2 nak buat suprise lah tu..suruh ila gantung
benda alah tadi kat leher, pastu pakai sweater..
lepastu, ramai2 pergi bilik Lisa...


tidididing !!!!! terkejut tak???
_

_

_

_

_


ya, inilah si tua itu..
ingin berkenalan???sila hubungi saya di
012-3456789... Acah mak enon..
Mana boleh, dia sudah ada ADAM lah..

HAPPY BIRTHDAY LISA
DAH BESAR DAH RUPANYA
FIRST JUMPA TIME BABY DULU..INGAT TAK???
SEMOGA PANJANG UMUR & MURAH REZEKI
GUDLUCK UNTUK FINAL EXAM NANTI


6 comments:

  1. cara laki sambut birthday lagi hebat kot..ingat sampai ke mati~

    ReplyDelete
  2. cara dak laki smbut lak lain.ksar skit..
    heheh..
    simbah air busuk yg diperap selama 2 mgu.hehe

    ReplyDelete
  3. hahaha, budak u skrg mmg kreatif ;)

    ReplyDelete
  4. wah dasyhat..hehe
    btw epy bufday tuk lisa..
    =))

    ReplyDelete
  5. r-mean: tu lelaki..mmg lah..x mau lah ganas2...huhu

    shidi: uish..kalau sy buat camtu kat lisa,putus kawan barangkali..:)

    alynn: alynn...huhuhu..kreatif???x ada maknanya..

    mira: thanks mira..eh2..effy lak jawabkan..:)

    nabil: eh2 atuk ni..jangan nak menipu ok...sy tak percaya..huhuhu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails