Tuesday, April 6, 2010

Datang lah buat acah mak enon lagi...=)

Post yang khas ditujukan buat mummy ku...Sebab tadi dia call,tanya makan apa..saya pun jawablah macam2 biar bagi ibu terliur..HUHU....Dah lah setiap kali call akan bercerita pasal n3 yang saya post kan..kadang2 tu malu dibuatnya...Yang bestnyer, setiap hari ibu buka blog saya..OK, ibu..anak ibu ni....hari2 makan benda ulang2...dah bosan dah..Tak sabar nak balik rumah..Oh,yer...ibu..jangan lupa tau..simpan lah dalam RM 300 untuk novel nanti...(-_-")






Bila ibu nak buat acah mak enon lagi??? datang lah Segamat..nanti alg belanja...

5 comments:

  1. wah tgk pics food uh ase terliur miur ni.. nafsu mkn dah membuak ni. miahaha =)

    [airsuam]

    ReplyDelete
  2. haha..ade patut suh suh ibu standby duit sampai 300?gile best..huhu..

    ReplyDelete
  3. mira: hahaha..nak ke??g makan lah..nnti kang terliur susah..huhu

    ezan: tu sudah tntu..huhuhu..mmg setiap kali li nvel nak cecah 300 ezan...so,kne stnd by awl2

    ReplyDelete
  4. pehhhh~slurp2!!!
    sedapnyeee~
    perot lapo kmbali~heee

    ReplyDelete
  5. fuu sedapnya makanan awk 2 ..
    nak sikit ..
    hehehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails