Saturday, April 17, 2010

Dia terkapai2 dan memerlukan sokongan anda..

Dia terkapai2 ??? Ok,saya acah mak enon je..Saja nak buat suspen sikit..takut tak???takut tak??Begini ceritanya,pada suatu malam...Cuaca begitu nyaman dan sejuk...Tiba2,sedang saya leka mengonline kan diri...datang satu suara yang berkata " effy,aku nak buat blog boleh tak??? "..Saya berasa takut sehinggakan muka menjadi pucat seperti kehilangan darah..saya terpinga2 mencari dimanakah datangnya suara tersebut..Rupa2nya orang di belakang saya yang berkata..Saya menarik nafas lega...eiii,skema je tulis camtu,teringat zaman sekolah..hari2 ada subjek BM,kena buat karangan...HAHA..weh,lari tajuk sudah...ok2,continue...

OK,..dia ni rumet saya sejak part 1..Dulu kan,bila saya online..main facebook,blogging,dia bukan main lagi marah..saya ingat lagi ayat dia.."kau ni effy,apa je ada dengan FB n BLOG tu,baik kau baca buku..lagi berfaedah..bukannyer best pon benda alah tu"...see??sekarang siapa yang tiba2 dah gian main facebook..n sekarang nak buat blog sendiri..sampai mengalahkan saya..Dia kalau tak online sehari , memang ajaib lah..Bukan dia lah tu..Tu lah,dulu marah orang, sekarang apa sudah jadi woo...



Dia baru menjinak kan diri dalam dunia blog ni..Sebelum2 ni,mana ada blog dia macamtu..Maklumlah,baru buat,masih buta IT..So,saya yang pandai IT ni,eh bukan..bukan nak banggakan diri...ok,saya yang celik sedikit tentang IT ni pun tolong lah buat apa yang patut..Itu pun dah lenguh tangan ni...nanti 2 sambung ubah lagi..

Siapa rasa dia comel,hensem,cute,lawa,tu sudi2 lah singgah ke blog HAZIQAH ni..Dia terkapai2 lagi tu,,awak tau tak terkapai2 dia dah tahap kritikal??ok ,Bayangkan awak sedang kelemasan di dalam laut,dan belakang awak ada ikan jerung plus piranha sedang membuka mulut..ha.tangan dia time tu macamana??mesti terkapai2..ha,macamtu lah di ibaratkannya....


3 comments:

  1. hahahah, kesian dia, tu lah termakan kata2 sendiri

    ReplyDelete
  2. haha. okeyh sy tolong dye yg terkapai kapai tu.hehe =p

    [airsuam]

    ReplyDelete
  3. beri sekongan pada member yang perlukan pertolongan k..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails