Thursday, April 22, 2010

HAPPY BIRTHDAY...


ZHU NI SHENGRI KUAILE...
ZHU NI SHENGRI KUAILE..
ZHU NI XINGFU WU ZHIJING..
HAOXIANG SONG BAI CHANG QING...


Selamat hari jadi Haziqah..Semoga sentiasa murah rezeki dan panjang umur..Dan juga gudluck untuk final.."u can do it manja"..Eiiuu..geli je nama timangan kau..HAHAHA..Awak tu dah 20 tahun..Sedar diri sikit tau..Balik Kolej nanti malam2 kalau nak pergi toilet,kena pergi sendiri..kalau ada lipas selamatkan diri sendiri..Tak ada dah kita nak tolong lagi..Sebab kau kan dah besar..buat sendiri la..ok manja?

Post kali ni memang khas buat kau..ha ,suka x??suka x??(apalagi,balik kolej nanti belanja kita mcD ok??)Haziqah,dah 2 tahun lebih dah kita kawan kan..Kenal kau pun kat LARKIN sana tu ha...Dari UiTM LARKIN pindah ke UiTM SEGAMAT...since part 1 sebilik dengan kau..sampai lah dah part 4 ni..Muka kau jugak yang di tatap setiap hari..setiap masa.setiap saat..setiap detik..sampaikan bosan lah jugak...lepastu,masuk pula ila..Dia tu..huh..awal2 jer baik gila...sopan je..ajak tgk movie"eh,x apa lah..kita tgk dr atas katil ".Sekali,dah kenal..ha...terkejut semua org..tu nenek lagi sorang tu (LISA) lagilah..Nama jer wing lain..tapi rumah dia kat bilik kita tu..
Apa kata kita buat sewa bilik??nak x?? boleh jana wang..HAHAHA..
tak yah lah mahal2,dalam RM 10 sehari dah lah..

Tak rasa ke macam dah lari topik??HUHU..Manja,dengar sini,walaupun kau selalu tak nak tolong kita time lipas datang, sebab kau pun pengecut, walaupun kau selalu buli kita,walaupun kita selalu buli kau...walaupun kau selalu membebel macam nenek..walaupun kau selalu ajak kita makan megi malam2 dan kita tak nak,kemudian kau buat muka kucing shrek dan akhirnya kite tertewas..walaupun kita letih jerit2 panggil nama kau banyak kali tapi kau tak dengar sebab kau pakai
earphone,dan bermacam2 lagi walaupun...Tapi, SAYA TAK KISAH..
sebab..sebab..sebab...awak kawan saya lah..Dari part 1 kita 2geder2 kan..
nah, saya imbas balik kenangan kita bersama...










Eh, perasan sesuatu tak???kenapa yer??
kenapa dekat semua pic ni kita pakai tudung hitam??
kita tengok2,baru terperasan...OK,tipu..
Sebenarnya..memang cari gambar yang hanya
pakai tudung warna hitam..

Kita ada something untuk kau tau...
Walaupun ia tak mahal..sebab bukan beli
tapi sebab kita buat,gunting,sendiri...
kita berjaga sampai sekarang ni jam 2.30 pagi..
ila dah tidur...kita bertungkus lumus buat..
untuk kau pegang buat kenangan bila
masing2 dah habis diploma nanti..


_

_

_

_

_

_






TIDIDIDINGGGGGG!!!!!
comel tak??comel tak??
tapi tak siap lagi tau..
nak suruh ila n nina tulis pape atas tu..
juga lisa..korang cepat lah balik..
hurm..meja dah bersepah..
esok pagi,ila bangun comform membebel lagi..



6 comments:

  1. sampaikan salam hari jadi kat haziqah ye.. smoge hepi selalu ;)

    ReplyDelete
  2. hee..thanx effy..
    kau la best fren 4ever and ever kuh..
    terharu la weh..
    ngee..

    ReplyDelete
  3. anis: ok,insya allah.....
    harap anis juga begitu....

    baby manja: hahahaha..perlu ke terharu..geli je aku dengar....hahaha

    ReplyDelete
  4. pandai effy bt card.
    comel sesgt =))

    btw epy bufday to her!!

    [airsuam]

    ReplyDelete
  5. bufday aku da dkat..xmo sambut ka.??haha..

    ReplyDelete
  6. ah comel nye benda nie..bg saye leh?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails