Thursday, April 15, 2010

Mandarin Project

Hello...bertemu kembali...Sudah lama saya membiarkan rumah kedua ni bersawang..tadi waktu bukak blog ni,siap nampak labah2 lagi...betul,tak tipu.. betul!!!..(ahhh,tak nak caye sudah..)..Sebenarnya,saya nak upload kan video mandarin sem ni punya,tapi,ntah kenapa error je..sakit hati je tengok..so,bila dah asyik error je,saya hanya dapat tunjukkan gambar..itu pun hanya sikit..*ibu mesti tak bersabar kan nak tengok..huhu..tunggu balik rumah nanti..kita buat wayang,free punya,tak yah bayar..*..



Inilah watak utama..dari undian..
POPO PEAH a.k.a NURUL SAZWANI..
oh yer..popo tu maksudnya nenek..


Juga watak utama...
POPO MINAH a.k.a LYANA DARWESH


POPO TIPAH a.k.a RAFHANAH AFIQAH
membawa watak nenek gatal..
suka pada DR yang merawatnya...


YISHENG a.k.a IZZATI
HUSHI a.k.a EFFY SYAZWANI..
sumpah,hodoh betul time ni...
eiiiiii..geli je tengok....

yisheng = doktor
hushi = nurse


LAOBAN a.k.a EFFY SYAZWANI..
wah...part ni malu sangat...
berlakon dekat kedai makan..
orang semua pandang kot..
dengan misai nya..aduhai.....

laoban = tauke


GUI a.k.a IZZATI
gui = hantu


shouhuoyuan = pekedai
dalam watak ni,sorang pekak..


flashback time berkahwin..


flashback time menyambut birthday anaknya..
itu kek buatan sendiri....comel x???comel x??



flashback time suami mati pada hari raya,
part ni paling best kot...mati sebab tercekik biskut..
waktu ditayangkan kat kelas,lecturer dah gelak2
sampai meleleh air mata...


kebingungan sebab keliru dengan pekedai yang pekak..


saya menghantar makanan..


salah satu dari scene..


scene di klinik..
pesakit yang saya kata nenek gatal tu..
sebenarnya dah tak sakit...tapi dia saja buat2 sakit
sebab terpikat dengan doktor...



dengan muka terkejutnya...


ha,tu lah yang dapat ditunjukkan..kalau dapat tunjuk video lagi best..sebab kelakar..budak kelas semua gelak gila2 kot..lecturer pun ikut serta..overall, lecturer kata video kami best lah..dari sem2 lepas punya...

*terima kasih pada semua yang terlibat menjayakan project mandarin ni..izzati,lyana,nurul,ieka...korang semua memang sporting...dah lah sem ni sem akhir kita ambik mandarin..sem depan dah tak ada berlakon2 ni..(wah,ayat nak sedih je..HAHAHA)*

4 comments:

  1. topi nurse buat sendiri kah..
    yg penting kemachoaan terselah~ngah2

    ReplyDelete
  2. hahaha..of course la buat sendiri..gila hodoh kan...hahaha

    ReplyDelete
  3. alorhhh kretif nya !
    :D mesti best kan
    ada gak time nak shooting gitu dgn kawan skuliah :)
    all the best~
    ehh ni prtndingan ke apa ?
    nmpk menarik ~
    nak request video boleh ?
    haha

    ReplyDelete
  4. hahaha...best husna shooting...ni untuk mandarin punya subject..n sem ni lak tetbe buat prtandingan..nak request??hahaha..x ley upload vdeo kat blog la husna..kalo boleh.dh lama efy buat...:)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails