Thursday, April 8, 2010

Presentation Marketing sudah selesai...

Yeay!!! presentation dan juga test writing mandarin habis juga akhirnya...Presentation..hurm...hari ni ada 4 group present..yang best nyer group first,siap sediakan breakfast owh...banyak gila kot dapat cucur ikan bilis...penuh satu tray..order sampai 25 kepala,yang datangnyer tak ramai, so..huhuhu..makan sampai kekenyangan lah tadi..overall ,miss kata ok lah...dah habis present,bergambar jap, pastu terus balik bilik,tak melencong ke mana2..

Sampai bilik, konon-konon nyer nak study mandarin lah..sebab petang tu kul 2 ada final test untuk mandarin..tapi,badan ni cepat je menuju katil...bersemangat ni nak study mandarin sambil berbaring atas katil..Sekali,ha..amik kau..terus tertidur..Buku yang baca saya...Bangun2 dah azan zohor..terus solat,siap2 pergi kelas..

Mandarin...hurm...nak kata susah tak sebenarnya...soalan ok jer..cuma sabdu tu ha...aiyoyo...sangat menyusahkan hidup..tadi jawab,banyak lupa sabdu2..tau jawapannyer,tapi kalau salah letak sabtu tu jawapannyer salah..nasib baik lah bukan semuanya blur..harap2 lecturer leh consider..ala,miss....biasalah...student2 miss ni kuat makan semut..tu yang asyik lupa...



Presentation kami tentang GIFT OF SMILE program


tu tag nama saya...comel x???comel x???


thanks kepada yang donate td...
sumbangan tu akan diberikan pd McD Segamat
eh, itu tabung buat sendiri tau..
kami berpeluh2 buat...


ieka, nurul, miss adila (our lecturer), me , izzati

nurul, izzati, lyana





7 comments:

  1. mcD..
    suda lame xpegi sane..
    kamu amik cos ape..?
    marketing ka..?
    bisnes ka..?

    ReplyDelete
  2. tolong wat kutipan derma kilat utk aku blh?aku nk byr saman trafik.hehehe


    bgus la korg ni..truskan niat murni korg tu.aku support dr blkg. :)

    ReplyDelete
  3. saya_arief: huhu..pergilah...amik bsnes study...:)

    [ - ] xtionkamen :hahaha...tu kutip sndiri lah yer...x dapat nak bantu ha

    ReplyDelete
  4. ahak...musim dekat nak final ni.final projek i x siap lagi.ish

    ReplyDelete
  5. comel comel name tag tuh cam tuan dye
    ahaKs!

    ye ke tabung buat sndiri..tipu ni =p

    posing je byk nih.. hehe =)

    [airsuam]

    ReplyDelete
  6. effy pndi ckp mandarin yea?
    nti ajokn biel ek?
    hehehe`

    ReplyDelete
  7. mIsH IeRA cIK irAh: yeker..btw,gudluck ok..:)

    mira:la..btul lah mira....x kan efy nak tpu kot...cuba perhati2 betul2...guna paper lutsinar tu...

    nabiel:setakat yg simple2 tu ok lah..haha..no hal lah...sebulan 500 ok x???

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails