Sunday, June 27, 2010

BERTIGA LEBIH ROMANTIK DARI BERDUA

Semalam, kami bertiga ke JJ belakang rumah..
yelah..bosan kot duduk rumah..
lagipun memang dah plan nak tengok wayang..
ibu ayah afif tak ada,balik kampung..
pergi 3 beradik je lah...
kul 4 lebih kitorang gerak..
sampai JJ beli tiket wayang dulu..
tak banyak cerita yang best...
yang best pun semua dah full..
so, kitorang tengok KNIGHT DAY..
movie start kul 6.45..
banyak lagi masa tu...
lagi sejam lebih lah nak tunggu..
ibu bagi duit banyak...
apa lagi....pergi makan lah..hahaha..


baru 5.31 pm...start wayang 6.45...
hurm...tergoda tak tengok makanan??
nak??ambik lah..free je..hahaha..
ni kalau time puasa tengok pic ni..
uish...tergugat iman...

pergi JJ mana sah kalau tak singgah toilet..
ija lah..nak betulkan tudung...
kata tudung senget lah..itu lah...
yang berdua lagi..apa lagi...
hahahaha..dimana ada cermin..
dari buang masa,baik tangkap gambar kan..

dalila sharina & effy syazwani

suci nya muka kami berdua...hahahaha
nampak baik je...sopan..
PERASAN TERLEBIH..

muka lapar je...macam tak sabar nak makan..
cuba teka pic sapa kat cawan tu???
sapa minat bola.tak kan tak tau...
kalau betul..dapat...free ais satu.hahaha

EFFY SYAZWANI & ADINA SHAMIZA
belum apa2..masing2 capai makanan..
ija paling teruk..tengok lah sendiri pic tu..

hahahaha..bajet makan lambat lah ni...
padahal dia paling awal habis...
setengah jam berlalu...


*

*

*

*


hahahaha..pinggan saya...
sangat membazir kan...
roti tu tak sedap..keras...
sapa suruh orang tu bagi saya ayam
yang sangat solid molid...minat pulak saya..
tengok lah apa jadi...pembaziran berlaku..
apa yang anda dapat lihat pada roti tersebut??
soalan untuk hari ini...jawapannya..
akan anda ketahui di akhir n3...

ini pula pinggan ija...
hurm...bagus2...bawak dia pergi makan..
kurang membazir...memang senang
dan untung kalau bawak ija..
pergi kenduri ke makan ke..
memang berbaloi...hahahahaha

ini pula pinggan kakak saya...
uishhhhhhhh...terkedu tengok..
kalau dia habiskan tulang tu..sos dan sayur tu..
senang lah pekerja KFC..
tak yah basuh pinggan lagi...
sebab dah clear..hahaha..

bila dah kekenyangan...
dapat ayam solid molid...
ini lah jadinya...makan main2...
daging ayan dibentuk dan dijadikan gigi..
hahahaha..dah lah orang ramai masa ni..
buat malu je...ha??muka ija macam muka
HUGO..pernah tgk tak kartun tu..
sama kan...kan??

ish...muka konon sopan lah ni...
ni muka kekenyangan ni...
tengok mata tu..layu je...


uish....masa ni..tengah sibuk membalas mesej..
tiba2..ada budak menangis..kene marah..
sebab tu pandang nak khusyuk je...
muka tak puas hati & geram tu sebenarnya..
ada ke patut nak marah anak dia..kecik lagi ..
habis makan...singgah toilet dulu..
sebab kejap lagi nak tengok wayang..


*

*

*

*





THREE OF US
~dalila, effy, adina~

KNIGHT DAY..boleh tahan lah
cerita dia best jugak...
berbaloi tengok...
siapa belum tengok..apa lagi..
pergilah tengok..tak rugi..betul ni saya cakap..

~JAWAPAN UNTUK GAMBAR ROTI TERSEBUT = KUBUR~
hahahahaha..nampak macam kubur kan..ada 2 tulang ayam
ditegakkan atas roti..uish....tanpa sengaja ni...
bila tengok pic ni balik..baru perasan...



3 comments:

  1. whoaaa licin ;) hehe.. best juga bertiga kan

    ReplyDelete
  2. wahh, sudah lama tak keluar jalan jalan dengan member! rindu nak jalan jalan. anywy, jom jalan jalan dekat belog miya!. teehee :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails