Tuesday, June 29, 2010

Siapa tak geram tengok benda comel ni !!!!!


Salam blogger...ini namanya n3 yang simple...
ala..janji update kan..ok lah tu...
pic tu semua hasil titik peluh my sis ok..
cool kan...cute gila...rasa...eiiii..geramnya..
nak????hahaha..nak buat sendiri lah...
bukannya susah pun..
uish..gila eksen...ok susah!!!
saya try buat siput...senget..tak jadi..
yang jadi love tu je...belakang love tu..
ada taip nama saya lah..tapi tak nampak pulak..=)
saya buat sendiri..hahaha..bangga ni...



uish...jam pukul 2.32 pagi...
orang tengah enak mimpi..kami bertiga buat siput..
bersungguh2 ni sebab sifu ajar...


senang je buatnya sebenarnya...
cari kain..gam uhu..gunting,benang, kapas, SETEL!!!
buat sambil tutup mata pun boleh..hahaha..
geram tak tengok??


family siput....tekalah mana saya buat??
yang tengah2 tu mak dia...ayah dia accident kene bunuh
dengan pekebun sayur...dia ada anak 2 orang
yang hijau tu anak dia..kembar..sorang mata sepet,sorang besar

hasil tangan ija...hahaha..mata sepet,,,
bibir pink..seksi owh siput ni...
saya punya hijau gak...tapi mata besar..
bibir bergincu merah pekat!!! lagi hot...


haaaaa..saya paling suka yang ni....
ni kakak saya yang buat...
dia gulung2 paper..lepas tu balut dgn benang...
saya nak try tapi....sangat susah ok! tak reti....
tak heran sebab dia nak bagi saya bawak balik U..
hurm...jam menunjukkan 3.19 pagi....
lepas tu apa lagi...kemas2 masuk bilik..TIDUR


3 comments:

  1. comelnyaaaa..serius cute..dah boleh bukak bisnes tuh,,ngehehe^__________^V

    ReplyDelete
  2. comey2..kreatif sungguh korg ni kan..hehe

    ReplyDelete
  3. kelly: hahaha..thnks kelly...bukak bsnes..no no no..payah woo..nak buat sbnrnya..rumit..=)

    cik s: thanks cik s...=)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails