Saturday, June 5, 2010

still have a time.....HAPPY TEACHERS DAY!!!!!!

buat semua yg bergelar cikgu....SELAMAT HARI GURU.....walaupun dah lewat..hehe
hmmmm.....ade ex ckg cp yg dah pindah kata yg sek drg tak sambut hari guru...hehehe...sian pulak kat ckg tu...hmmmm....so,nak cerita hari guru khusus kat SMKCP....walaupun sek ija bukan SBP,MRSM or....TEKNIK.....
tapi....school nie yg paling best...owh....post kali nie nak dedikasikan khas untuk ckg Khalifah...sebab die bnyk kali tanya bile nak masukkan gambar...haha......
so...ade beberapa gambar sepanjang hari guru berlangsung......nak tengok angkat tngan...
5,4,3,2,1.................
.
.

hmmmmm.......sebagai permulaan.....jeng3...........

ni lah ckg khalifah...yg comel tu lah ija..haha

oppps....silap letak gambar...sebenarnya nak wat post special untk ckg azie tapi....nti ye...
hmmm...ckg nie sporting sangat..time pmr haritu...memandangkan ija dapat result BAIK PUNYE..haha..baik ker??..wah...die belikan ija buah rantai...terukir huruf `D`...
walaupun mula tu confius dgn huruf d...tapi...haha...ibu kata comel..
tq cikgu Azimah......spm cincin lak yer??haha

hm..gmbar nie sebenarnya bukan time hai guru..tapi...takpelah...sume pink..
..hajar_ckg Norizan_me.
huh.....sampai ke klimaks sikit...time bile jadi paparazzi...haha...diorang tak nmpak...dari atas ija pun ambik lah gambar....
.
.
.
.
..
.
.

tidinggggggggggggg!!!!!!
haha...kalu dah nama tu suka ambik gmbar..kat mane2 pun jadi... haha... ckg2 yg terlibat...sory..
JUST FOR FUN

huh...nie ckg chemistry(Pn.Norijah)...hm..cam nak join yg kat atas tu jer..haha

model2 straw.......wah...leh masuk iklan!haha
ckg kat belakang tu cam tak puas hati jer??ehem2...

sian yang kena tgkapkan tu...jatuh jugak lah pulak kang..
ckg sarimah_ckg masz_ckg azimah_

pemandangan dari atas...sume biru....
eh..ade yang terperasan pulak....

antara aktiviti yang dipertandingkan....
meriah kan??
bolehlah..............hehehe

sebelum acara bermula..practice dulu..cam budak2 gamenyer...namanyer...
GAME PINDAHKAN GETAH..
ok2..dah la tu ngumpat...kita ke gmbar yg serius sikit..

nie ckg Biology...Pn.Rossilawati..a.k.a...
.
.
.
.
die dpt award..`GURU PALING STYLISH`..

hahaha...nie gambar burst..sebab tu bnyak..sporting kan cikgu tu.

me_ckg ross_hajar_shima

ain_ckg Noraini_hajar_me_ckg Norizan

hmmm....haha...kelakar lah gmbar ni..

ape motif ko buat tu hajar??haha...nasib baik time nie sume ckg dah beransur pulang...
kalu tak takdenyer buat aksi ni..



p/s: apepun SELAMAT HARI GURU BUAT CKG2......hmm,sayangnyer nak tingalkan sek tu.. hm..selamat menjadi pendidik....`Allah mengangkat martababat seorang pendidik`.....
dedicate to:
PN.NORIZAN .
PN.SABARIAH.
PN.AZIMAH.
PN.SALMAH.
PN.KHALIFAH.
PN.ROSSILAWATI.
PN AZIAH.
PN.FAIZAH.
PN.HASLINA.
PN.SHARIENA.
PN.NORASAH.

n all teachers in SMKCP...........sayang cikgu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails