Sunday, July 4, 2010

Sehari Sebelum Berangkat

Salam blogger...
lamanya tak update blog..
Sebenarnya dah sampai kat UiTM Segamat..
tu yang tak ada masa lah nak update..
ni pun cerita lama..kira dah basi lah..
Semua pic2 tu malam terakhir
bersama family...yelah...
esoknya nak balik Segamat dah..


ibu dan saya...saya dan ibu...



sempat lagi tu..hahaha...

cuba teka siapa punya barang2
sampai 2 troli??hahaha...

kami berempat...
eashra,effy,dalila,adina...

afif,effy,dalila,adina



hurm..apasal ntah,...macam blurnya..
tak tau nak taip apa ni..hahaha..
adoyai...dh lama tak menaip kot...
siapa nak BIG APPLE ???
nak???hahaha..dah habis..


yang SERABUT punya tu uish...
sedap woo...sangat2 sedap....
nak ke?kan dah kata dah habis...
ok,sekian sahaja..BYE!

p/s: mama, sory lah baru update..bz la.claz dah start kan..
lagipun tak ada cerita ma....tu kalau rindu orang kat sini..
tengok lah pic kita berdua yg kat atas tu...babai..=)

2 comments:

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails