Monday, September 27, 2010

jom belajar makan roti =)


Hi semua...hari ni kan...ntah kenapa tak ada mood
nak buat apa pun malas...apa je yg boleh buat??
main2...gurau2..on9..makan...hah!!!!!!
Hari ni mari kita belajar makan roti
dengan cara yang betul dan tertib...


CARA2 NYA ADALAH...


*

*

*

*

*

*

*

*

*

1) Mula2, ambil sebuku roti..kemudian pegang dan
hayati roti tersebut secara mendalam...

2) Kemudian, pandang kawasan sekeliling dan tengok
samada line clear atau pun tidak...

3) Bila line dh clear,mulakan tugas mencabut satu demi satu
kulit roti tersebut..kumpul banyak2 di satu tempat
yang diyakini bersih dari ancaman kuman...
contohnya seperti gambar di bawah.



Roti yang telah siap dibotakkan..
lihat...nampak sungguh menarik kan...
sangat menarik di mata saya....

kemudian, setelah selesai semuanya....
apa lagi...MAKAN LAH...terpulang pada anda
samada mahu makan bahagian yg mana dulu..
anda akan rasakan roti tersebut lebih
sedap berbanding dengan makan roti
tanpa menanggalkan kulit roti tersebut...
cuba lah kalau tak percaya....


...SEKIAN SAHAJA N3 KALI NI...




3 comments:

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails