Friday, December 3, 2010

n3 baru setelah sekian lama...

Salam semua..dah lama tak update blog ni ...rasa kemalasan melanda dah memang tahap kronik...hurm....Sebenarnya tak ada cerita pun...saja bosan2 mengupdate lah sekejap...semalam tengah sibuk makan2...bila sampai ke suapan nasi yang terakhir,afif kata "KEJAP LAGI,PIZZA SAMPAI, AFIF ORDER TADI ".amboi!!!! kecik2 dah pandai buat pizza delivery...dah lah tengah kekenyangan...dia pergi order 2 large pulak tu.. dua-dua cheese pulak tu..aduhai...mana nak sumbat lagi...bila dah depan mata, apa lagi..makan je lah...memang rasa titik peluh usaha kerja berat afif lah..and so on..hahahahaha..sebab dia guna duit sendiri...so,kita banggakan lah dia jap...



lepas ni boleh lah belanja lagi yerk....huhuhu



hurm....siapa nak??ada lebih lagi....
tapi dalam perut...hahahahahahha...
nak ke??nak suruhlah adik kite belanja...wee
hurm...setakat pic boleh lah kan...=)


memang penuh dengan cheese....
siapa ada anorexia memang boleh sangat makan selalu..
amalkan hari2.....sure boleh kembali normal....
hurm...ok..sekian saja n3 pertama sejak lama ditinggalkan..
babai!!!!! and gudnite!!!


p/s: thanks afif sebab belanja family...luv u..=)



No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails