Thursday, June 9, 2011

Memory lane =)


Tepat jam 12 malam ni, maksudnya
dah 20 hari bekerja di Memory Lane...
Mula2 ingat kerja kat sini susah..
yelah, kene berdiri la, mengikut setiap
customer yang datang..tanya nak apa smua..

Tapi, kerja kat sini lain..lain sangat...
mungkin hari jumaat malam, sabtu, ahad
agak ramai la..tapi hari biasa..
aduhai..bosan sebab asyik duduk..
duduk pun duit masuk kan..hehehe

Kerja kat sini best..bila customer datang
kita tak perlu nak ikut je dorang tu..
sbb ada sstgh orang tak suka di ikut..
So, tunggu je kalau ada yang panggil..
lepastu bila nak bayar,suruh dia join member..
ala,bukan susah pun..tu je lah hari2..
balut2 hadiah, buat reben..boleh la..


ni la hari2 tempatnya..
duduk,makan,mesej,call..semua kat sini.
memang tak ada kerja kalau hari biasa..



ni lah suasana di tempat kerja..hahahaha
apa2 pun best lah kerja sini..
sangat senang..kawan pun ok2..
dari duduk rumah besarkan badan kan,
so, kerja pun ok apa..bulan2 ada jugak yg masuk
dalam ATM..yela, siapa je yang nak bagi kan.
ADA KE?? KALAU ADA NAK
BERENTI KEJE..hihihihi


6 comments:

  1. Cantik lah kad besar happy birthday tu.. nak satu boleh.. bagilah diskaun adik-beradik.. he he. keputusan PKS itu saya rasa minggu depan..skema lah...

    ReplyDelete
  2. nak kad beli lah beb...ingat alg ni toke kedai apa ke? :))

    ReplyDelete
  3. weiii, macamana kau tahu, ini ....... alaaa tak suprise lah macamni. Bila nak update blog ni, pemalas betul... rajin lah sikit... nak kad tu jugak !!! bukan kau ada saham dalam syarikat tu ker ?? he he he.. byee slepping beuty

    ReplyDelete
  4. tengok, nak bals komen pun malas... penat je i komen. weii slepping beauty..badan kau mesti naik lagi kan...he he he..

    ReplyDelete
  5. allo...i ni bz sekarang..bekerja..mana la ada masa nak on9 ni..adoai....x ada mana nya..bapak kurus tau x

    ReplyDelete
  6. ye ker kurus ??? nampak macam montel jer..he he..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails