Saturday, July 2, 2011

Degree~UiTM Puncak Alam




Sukacita dimaklumkan bahawa anda di tawarkan tempat
untuk mengikuti program di UiTM.

BM 223 Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan
Pengurusan Sumber Manusia
Fakulti Pengurusan Perniagaan
Semester: Semester 1 2011/2012
Kampus: UiTM Kampus Puncak Alam


hurm, tak pernah sampai pun sini...
ntah mcmana la suasana kat puncak alam
sebab dah biasa dengan segamat ..=)
kawan baru, tempat baru..
masuk mungkin awal september.


Surat tawaran kemasukan...
hurm...agak2, sapa je yer geng dekat sana nanti??
ada tak agaknya kawan dari UiTM Segamat
dapat sambung degree tempat sama...??



11 comments:

  1. Tahniah sleeping beuty.. akhirnya dapat jugak kau dekat shah alam, nanti rajin-rajinlah balik.alaaa.. rileks lah. dekat puncak alam tu dekat jer, bolehlah ulang-alik, he he.. kawan tak ada ?? jangan risau sbb kawan-kawan yang terbang-terbang, lompat-lompat pun ada dekat sana. temankan kau, he he macam kat uitm segamat tu.

    ReplyDelete
  2. ye lah kau..mulut tu elok dicilikan..kau ni cam x ada keje je...makan gaji buta btul///

    thanks fafaz:)

    ReplyDelete
  3. kau ni tak baik tau.. along baru dapat anugerah perkhidmatan cemerlang :).. betullah kan, nanti agak2 rasa seram jer kat tempat baru, baliklah rumah... kalau tak... siaplah nanti..

    ReplyDelete
  4. kau dpt anugerah..buto ke apa yg menilai tu..kau tu bukan makan gaji buta je ke?hehehehe

    ReplyDelete
  5. ha ha ha... tak baik tau mulut kau ni makin hari makin laser.. kau rajin2 lah sikit update blog ni.. barulah dapat duit nuffnang banyak sikit.. manalah tahu.. ha ha

    ReplyDelete
  6. x payah de...tetap sama..maleh dah nak mengupdate

    ReplyDelete
  7. jumpa di puncak yew... sy pown dpt smbung blaja sana

    ReplyDelete
  8. salam,nak ty ...degree BM 223 Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan
    Pengurusan Sumber Manusia nie mmg ramai org apply ke ??? brpe kuota utk degree ni yer ????really want to know ~~please help me ..please reply to me bluejackpot90@gmail.com

    ReplyDelete
  9. saye pon dapat course n kampus yg same..:)

    ReplyDelete
  10. salam. nak tahu ttg kos ni boleh? subjek apa je blaja? dan job opportunities apa?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails