Wednesday, July 6, 2011

Demam Angry Birds..





Zaman Sekarang ni, rata-rata orang cari angry birds..
First time dengar masa kat tempat kerja..
orang ramai datang tanya pasal patung ni...
"Dik, sini tak ada jual patung angry birds ke??"
hurm...patung apa? angry apa? tak pernah dengar pun..

tak pernah tau pun kewujudan patung ni...
balik tu search google " angry bird..."
la...ni ke rupa patung nya? kenapa ntah ramai
yang cari patung ni..asalnya dari game tak silap
angry birds ni..kalau dekat memory lane tu..
sehari tak dengar budak2 kecik, dewasa ke remaja ke
cakap pasal angry birds memang tak sah..
lepastu dalam sehari ada jugak dalam 5 6 kali
dengar orang lalu lalang kata angry birds...
maklumlahkedai sebelah jual patung angry birds...

apa yang uniknya ntah..barangkali dari sudut
muka marah gila,muncung sedepa kot...
tu lah nama pun nak ANGRY BIRDS...
hehehehe..macam-macam...



3 comments:

  1. dah kerja ke? mane?

    wa..best main game ni..nak patung dia 1? hehe

    ReplyDelete
  2. comelnya.... angry bird.. apa lagi carilah stok angry bird.. boleh untung kedai kau.. he he he

    ReplyDelete
  3. nabil: aah keje memory lane..masuk dua bulan lah jugak...nak patung? beli meyh..

    mana bos nak beli...sbb bos x suka nnti kedai sbelah gaduh la

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails