Sunday, February 26, 2012

Bocer dan buku..



.Bocer buku dan Buku.

Sebahagian dari novel ku, adalah dari duit bocer buku
yang kerajaan bagi..tak yah nak menipu sangat lah kau.
sebahagian apa..dalam 8 atau 9 novel jer..dibeli untuk
menghabiskan bocer RM 200 tu .aish..dah kerajaan bagi
kan tak kan nak simpan buat pekasam.
guna la..tapi kalau bagi every sem kan best..



hahahaha..menonggeng terbalik masa ni..bajet nak
ambik gambar sudut bawah lah..aish..siapa buat karpet
ni..tu ada satu yang terpanjang sikit..esok la gunting.


dari sudut sisi kanan lah pulak..siapa peminat novel mesti
rasa geram2 je tengok novel tersusun macam ni
kan...kan..kan...KAN!!!!!


fiksyen 302 karya ramlee awang murshid...
sapa belum baca meh sini aku bagitau ending nya,
yang dikatakan zonan-zonan tu..yang bila baca tertanya2
ish siapa zonan ni..siapa ni...dia tu sebenarnya...LAN LANI..
rasa nak jumpa je zonan ni nak lakar 302 kat dahi dia tu!!!


ehehehe...dari RM 200..tinggal RM 50 lagi voucher ni...
tak apa,kita simpan buat kenangan sikit...
lagipun 31 march tarikh akhir..lek luu...


dan juga...kad popolar...ehehehe..siapa nak kumpul novel ni
kene ada..eh bukan kene tapi wajib ada kad popular..
senang..banyak diskaun..kadang2 tu beli 6 novel tolak
sampai berbelas ringgit...=)



No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails