Tuesday, March 20, 2012

Aku dah jumpa jalan penyelesaiannya...

Hai bloggers...apa koba??eceh, hehe walawei, aku dah jumpa jalan penyelesaian kepada masalah yang gila susah nak setelkan..hehe..kira dalam bahasa orang putih tu dah ada solution la..masalah malas nak pergi econsave beli ayam ikan ketam sotong udang untuk masak..hehehe..kau bajet macam pernah beli udang sotong ketam la..student mana mampu nak beli mahal2 ni..tu yang duk makan ikan bilis goreng.yelah nanti karang..tak makan jatuh sakit..bunyi kruikkk..kriukkk...hehe..n3 itu ada di SINI.


Tadi petang after class jam 6 pergi ECONSAVE...econsave ok!!...macam tak ada tempat lain..tapi memang pun..maklumlah puncak..mana nak dapat midvalley, jj bagai..situ la tempat dituju..Apa je aku beli pun ntah..oh ye..ada apple 5 biji, roti gardenia coklat, maggie cup..tu je kot..hehehe..


Berbalik kepada masalah yang dah jumpa jalan penyelesaiannya..ialah...hehehehehehe...bubur segera..yeyeah!!! Aku pergi sekitar lorong kat econsave belek itu belek ini..dan lepas ni tak ada lah kau kelaparan, mencari2 makanan..sebab tak kenyang makan ikan bilis bercampur nasi kicap..





lepas makan setengah..erkkk..rasa nak campak dalam tong sampah..
muaknya...dan kenyang rasanyaaaaaa..kira ok la kan
untuk pengganti ikan bilis dan nasi campur kicap..


sambil makan bubur, sambil minum susu...
untuk menjadikan tulang anda tidak rapuh..


Aku beli 4 je...ni lepas dah makan satu..rasanya minggu depan baru
makan lagi kot..tunggu saat2 betul2 dah tak larat nak jalan sebab
kelaparan yang melampau..hehehehe..teruknya statement!



Muka sangat bahagia selepas dapat makan bubur..rasa lebih
bertenaga dan bersemangat nak membuat assignment..hahahaha...
Ok la..babai. Nak buat scrap book untuk individual assigment.


p/s: kalau minggu ni ada ORANG CHERAS yang nak datang hantar ayam udang sotong ketam
ikan pun boleh jugak la rasanya..hehehehe..pintu rumah ni terbuka je...=)



1 comment:

  1. He he he... masak je lah nasi goreng cik adik oii, dan satu lagi bajet buat mata bulat tu macam muka Ryan ke ??? he he he

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails