Saturday, September 8, 2012

Duri halus dan mulus


hehehehehe...ayat ntah pape ntah...
oh durinya sangat halus dan begitu mulus...
amat susah untuk dibuang...haruslah selari dengan yang lain..
kalau orang putih tu kata..parallel line la..hehehe
kisah si nenas kuning yang dah pun masak ..
petang tadi bertungkus-lumus membuang duri2nya..



macam tak ade bentuk parallel selari tu je kan..hehehehe...
bantai..janji boleh makan..masuk perut...


mata dia uuu tajam..berduri lagi...bulat kecik bulat kecik..
bulat besar..bulat lagi bulat lagi...bulat besar...mama..papa ...
naik perahu.mama lagi papa lagi naik perahu.enam.enam.tigaplohenam..
eh apa melalut nyanyi pulak..hehe..nak cakap..tu bulat kecik tu 
mata nenas lah tu..macam lah korang tak tahu kan..
eh, budak-budak, baby yang tengok blog ni tak tahu ok..=)



Ok.dah siap pun.masakannya yang saya ibu masak.hehehe..tak cikelik pun
gambar tu..nak cikelik camana..semua dah masuk dalam perut..
dah kenyang baru teringat...ini gambar dari google..=)



No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails