Tuesday, April 30, 2013

Miss them so much!!!!!!!!!



Bila dah tamat degree ni..Terasa rindu dekat rakan-rakan seperjuangan. Ha..depan mata bertekak..bergaduh..bertepuk tampar,bila bayang dah tak ada depan mata, mula lah mencari-cari..call sana sini..ajak jumpa..kenangan-kenangan..zaman kerja dan zaman universiti sangat berbeza..kalau dekat uitm..aii..depends pada lecturer..ada setengah yang selalu cancel kelas..kelas start lambat..aii
.yang kami ni..hurey hurey la..melonjak2..siap TERUS pergi tasik belakang uitm lepak2 tengah panas mentari..gelap muka kepanasan..

.



Adeline, Syahida Fathiah, Atiah Nadzrah, Fadhilah, Aiza Sahairen
Dan juga Aizat al-bakri..mereka lah rakan2 yang saling bantu dalam buat assignment
Bukan saja dalam kerja..tolong menyamar utk tandatangan attendance pun ada..pernah sekali
Hampir kantoi dengan lecturer..hehehe..kenangan..kenangan 


Nak dapat kan rakan group yang sekepala..memang susah..tapi,.alhamdulillah
Bersama mereka..tak ada lah sampai dah submission date pun tak anta lagi..
Mungkin dah biasa sejak masuk degree sampai lah ke tua bangka ni..group itu jugak..

 Masa ni ada trip ke johor bahru..untuk subject organization development
Memang berjalan sakan..cover je legoland..masuknya idokkkkk!!!

Nanti masa hasta la vista kita jumpa ye kawan-kawan..=)))))




No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails