Saturday, February 2, 2013

Babai Puncak Alam.



Bila berakhirnya hari minggu (amboi kau, B macam ala-ala nak start ayat novel tu), malasnya nak menghadap hari isnin, nak kena bangun pergi kelas. Seperti biasa, lecturer yang menyayangi students akan berkata "Okey class, this is your assignment that u need to submit on bla bla bla..Please follow my guidelines "..oh yeahhh. student pun mengorak gembira kerana ada kerja yang harus dilakukan. Lumrah lah tu. Masuk je hujung bulan, ayoyo, bil air 12 ringgit??? apa?? duabelasringgit?? bil api duapuluhsembilanringgitempatpuluhsen??? duit sewa lagi? tigaratuslimapuluhringgit?oh okay, divide 7. Dah ahli rumah 7 orang, ok kutippp..call owner ambik duit..

Alhamdulillah..Setahun setengah punya cerita berakhir sudah..21 januari 2013, last paper untuk sem 5. Kemudian, tiada lagi ucapan "alah, kita ni nak makan apa ni? , kenapalah line bb kat puncak alam ni slow sangat, kenapalah panas sangat cuaca kat sini " sampaikan tidur makan berpeluh2 melekit lah kiranya. Maklumlah kipas siling tak ada..Tak ada dah..tak ada..faham!!! wei x ada wei...hehehe..Insya allah  i'm a Degree Holder..tinggal 6 bulan praktikal je lagi. Harap2 tak ada paper sangkut untuk sem ni.. Lagi2 subject STRATEGIC MANAGEMENT..


Awal muharam haritu, 2 kereta datang angkut barang semua..
Ruang tamu dah dah kosong..kosong..kosong...


Bilik juga dah kosong.kosong kosong...



Barang-barang yang perlu dibawa pulang..







Selamat tinggal apartment Permata, Puncak Alam.
.Babai.


Finally...











Baby's first step.







Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails