Friday, August 22, 2014

Open House "Sepang"


15 Ogos 2014 (sabtu)  baru-baru ni, bos ibu buat open house dekat rumahnya di Sepang. 6.30 pm gerak dari rumah ke SPA dulu sebab nak follow van..tak tau jalan ler apa lagi. Jadinya solat magrib dulu dekat surau  SPA lepastu terus gerak. dalam 1 jam juga lah perjalanan nak ke sepang tu. Jauh ooo. Jalan pusing-pusing. Nasiblah malam, tak lah rasa sangat jalan tu bengkang bengkok. Sebelum gerak, haruslah kita ambil gambar buat kenang-kenangan di hari tua. Nanti dah tua pakai tongkat boleh bukak balik blog ni tengok balik sebab kalau simpan je gambar dalam memory handphone , alamatnya tak kekal lah gambar tu. he he he




Ibu


Ayah dan Ibu


Ayah, Ija dan ibu
semuapun pakaian warna biyu biyu =)))


Banyak sangat menu open house rumah Tan Sri..Ada nasi campur macam-macam lauk sampai melilau mata nak makan. Ada laksa, ada rojak buah ada buah ada kuih ada macam-macam lah. Paling best sate dia. Oiiiii lembut gila sate tu  oiiiiii ibarat baru nak masuk mulut dah cair sate tu dalam mulut. hehehe. Makan panas2 baru lepas masak..Kuah kacang pun sedap terbaik..Ish menyesal tak makan banyak-banyak.








Bergambar beramai-ramai dengan Tan Sri dan Puan Sri
Tahun depan buat open house lagi nanti bolehlah kami datang lagi..
Tapi tahun depan nak bawak tupperware nak tapau sate sedap terbaik tu 











Gitu lah ceritanya..Malam tu dalam 9 lebih bertolak balik ke Cheras. Esoknya pula ke Rawang. Open House lagi ler.Tu pun menu sedap terbaik..Makan tak cukup sepinggan. Jom layan gambar malam tu sampai muak.




















Love, 
Effy Syazwani



No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails