Wednesday, September 24, 2014

Exam online Penguasa Kastam (6 September 2014)


Exam Exam Exam.. SPA hantar email suruh menduduki exam online 6 September 2014 (sabtu). Khamis pagi tu dah  whatsapp group family buat muka sedih suruh semua ikut amik exam dekat office. Ada diorang dapat lah tolong sikit-sikit kan.Tak lah rasa macam berdua je dengan ibu nanti. Ala, bab pujuk memujuk ni NOMBOR 1, senang je...buat lah ayat sedih sedih sikit. Confirm 100 % semua pun akan rasa kesian. He he he. Itu pun taktik yang selalu digunakan. suwit sangat


Jam 7 dah gerak dari rumah.Semangat punya paal nak amik exam jam 9 ni..
Sampai pun 7.30.Awal oiii..Apa nak buat ni..Nak study lagi memang tak la..
Perasaan malas tu dah menular..So semua siap sedia dengan hp masing2.
Google ok !!! bukan facebook, instagram, wechat, youtube bagai..
Buat dekat tempat ibu.Konon-konon line ok lah laju sebab dekat SPA..tapi...


Ok dah nak mula ni..siap sedia..nak jam 9 dah..


Tapi, sampai ke sudah hang..section A pun tak dapat masuk langsung.
Ada 57 server. yang boleh masuk 1-40 je..ni yang server 52 ni apa cerita 
Tercongok depan PC sampai 11 lebih tak berkelip mata. sabar sabar
Adalah hikmahnya tu..suruh study lagi ke..siapa tahu?


Masing2 dah ambil tempat untuk tolong jawab exam.
Bila dah jam 12.tetap tak dapat..buat aduan dekat SPA
untuk ambil exam ulangan nanti..So datang suka-suka je..hehe


Dari duduk depan PC, sempat panjat tingkap nak keluar balkoni.
Sesaja tak ada kerja. Layan kan aje sementara tunggu ibu kemas



Orang-orang kuat.tulang belakang ni. Kalau tak ada tulang belakang.
Mau longlai jawab soalan sendiri.hehehe. Tenkiu Tenkiu. Kiss sikit


 Tension je menunggu sampai nak cecah jam 12



Ibu..Lapar..Moh lah kita ke Taman Warisan.
Nasi ayam dia gila sedap ok. Hari-hari makan pun tak apa







Penat dah nak letak caption..Ok nak sambung buat kerja.
Jumpa di entry seterusnya. Exam ulangan penguasa kastam 




Love,
Effy Syazwani


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails