Tuesday, October 7, 2014

Pembantu Perubatan - Hospital Ampang


Pembantu perubatan - Hospital Ampang. Ija posting dekat Hospital Ampang ni hah. So, dia sibuk mencari rumah sewa semua. Akhirnya dapat sewa bilik 400++. Agaknya semua sewa rumah sekarang memang mahal-mahal, tapi tak pelah dah dekat kan. Inipun sangat dekat sekali bilik sewa ija dekat sangat dengan tempat kerja dia. Rasanya tak sampai 2 minit kot. Betul-betul belakang wad emergency, tempat dia nanti. Tadi pagi 7hb Oktober 2014 lapor diri dan bermulalah tugasnya sebagai seorang pembantu perubatan. 


                               


Suasana luar balkoni rumah. Ini malam-malam memang bising ni bunyi 
ambulance lalu lalang selalu. Nama pun kecemasan, Nanti rajin-rajinlah kau 
berlari ke wad kecemasan ye kalau ada on call. Demi membantu mereka 
yang memerlukan pertolongan. He he he







Master bedroom pun tak macam berapa nak master sangat.
Boleh lah daripada tak de kannnn. Janji dekat, senang kalau
on call malam-malam, terus berlari ke sana.



 Selamat menjalankan tugas & selamat maju jaya !!!
Lepas ni tiada siapapun nak masak dekat rumah =(
Itu pun macam sangat sedih sekali...


Bye Adina Shamiza =)
Nanti jangan lupa cerita pengalaman mengendalikan 
wad kecemasan. Mesti jumpa macam-macam kes..



Nanti agak-agak tension ajaklah housemate terjun kolam.
Mana tau asyik ada kecemasan accident, patah tangan kaki semua
Kau terjun je kolam ni.. Hilang stress nanti. Hehehe. Okbai, love u



Love, 
Effy Syazwani




Related Posts with Thumbnails

Pages

..

Related Posts with Thumbnails